Marsul pentru Familie 2014

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Asociatia Familia Traditionala Iasi organizeaza duminica, 1 iunie 2014, Marsul pentru Familie ca semn de sustinere si de promovare a valorilor traditionale ale familiei, precum si pentru a sublinia faptul ca familia autentica are la baza casatoria dintre un barbat si o femeie.

Marsul va incepe la ora 15:00 si se va desfasura pe traseul: Parcul Copou – Universitatea ”A. I. Cuza” – Fundatie – Piata Unirii – Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant – Catedrala Mitropolitana – Palatul Culturii.

Începând cu ora 11:00, în Parcul Copou se vor desfăsura ateliere artistice si sportive dedicate copiilor si tinerilor. Marsul pentru Familie va începe la ora 15:00. Pregătirile pentru deplasare vor începe în jurul orei 14:00. Marsul va face o oprire pe Pietonalul Stefan cel Mare si Sfânt pentru un moment de reculegere si rugăciune pentru copiii si familiile aflate în dificultate. Punctul de final al Marsului va fi Piata Palat, după care se va merge în Palas Mall – Atrium pentru a asista la un ansamblu de evenimente tematice. Este bine să aveti o umbrelă atât pentru a vă feri de ploaie, dacă este cazul, cât si pentru a vă proteja de soare. Înainte de startul Marsului participantii vor primi materiale informative si de promovare a evenimentului. Pe parcursul deplasării trebuie respectate  indicatiile Jandarmeriei si ale Politiei.

Scopul Marsului pentru Familie este de a promova ideea de familie sanatoasa definita prin valorile ei traditionale. Societatea romaneasca are nevoie de principii bine stabilite si fondate pe experienta inaintasilor nostri, drept garantie pentru echilibru si sanatate sociala.

Asociatia Familia Traditionala reprezinta o initiativa publica ce vizeaza promovarea si apararea drepturilor si intereselor familiei autentice, traditionale, care se bazeaza pe casatoria dintre un barbat si o femeie. Marsul pentru Familie este un eveniment de solidarizare pentru familia traditionala.

PROGRAM

INFO

marsulpentrufamilie.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: