Marsul ‘Bucuria colindelor’

Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani – filiala Iasi organizeaza miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu ora 16.oo, Marsul „Bucuria colindelor”.

Acest eveniment este organizat in Iasi pentru a doua oara  si are ca scop sa adune un numar cat mai mare de tineri pentru a canta impreuna colinde cunoscute si a simti mai intens bucuria Nasterii Domnului.

Pentru acest eveniment, asociatia a pregatit un numar de 100 de stele traditionale (din lemn impodobit cu ghirlande) care vor fi impartite participantilor la mars.

Traseul marsului va fi urmatorul: Universitate – Piata Unirii – Bulevardul Stefan cel Mare – Mitropolie (cu inchinarea la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva).

Intalnirea pentru eveniment va avea loc la ora 15.40, in fata corpului B al Universitatii „Al. I. Cuza”.

Evenimentul este organizat in colaborare cu urmatorii parteneri: Asociatia Studentilor si Absolventilor de la Facultatea de Filosofie Iasi, Alternative Sociale, Asociatia Tinerilor Basarabeni, Organizatia Studentilor de la Studii Europene Iasi, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi, Fundatia Noi Orizonturi, Initiativa Erasmus Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: