Marius Moga a implinit 32 de ani

Invitat luni, 30 decembrie, cu ocazia împlinirii a 32 de ani, în studioul Kiss FM, în cadrul Kissteriei Matinale cu Johnny si Marian Soci, Marius Moga a avut parte de o surpriză de proportii din partea colegilor de breaslă, care l-au urat în direct pe artist cu tort, confetti, sampanie si artificii.

N-ai nimerit-o bine cu ziua de nastere pe 30 decembrie”, a observat Johnny, la începutul discutiei cu invitatul. „Nu vrei să stii cât am suferit în liceu! E vacantă mereu, nu poti să duci bomboane nimănui. Îi chemi la ziua ta si-ti spun: ‘Păi, da, dar mama mi-a zis să mă odihnesc pentru revelion’”, a mărturisit Moga în direct la Kiss FM.

În timpul interventiei în direct, colegii din echipa DeMoga au năvălit în studioul Kiss FM înarmati cu tort, confetti, sampanie si artificii si i-au cântat lui artistului „La multi ani!”, o surpriză totală pentru sărbătorit. Cântarea a continuat în fortă cu What’s Up, care i-a făcut lui Moga câteva urări în versuri.

Artistul le-a declarat ascultătorilor Kiss FM că îsi sărbătoreste ziua de nastere cu colegii de la studio, cu prietenii si cunoscutii din industria muzicală. Marius Moga a oferit si zece invitatii duble la petrecerea de ziua sa ascultătorilor Kiss FM care i-au făcut urări inedite de la multi ani.

INFO

www.facebook.com/pages/Marius-Moga

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: