Marius Mihalache în concert pe Terasa Vânătorul

Marius Mihalache în concert pe Terasa Vânătorul/ Afis IasiO dată Sfintele Sărbători Pascale încheiate, vineri, 10 mai 2013, Marius Mihalache, împreună cu band-ul său va susţine un concert de două ore în faţa audienţei de pe Terasa Vânătorul, în Parcul Expoziţiei, Copou.

Concertul Marius Mihalache de pe Terasa Vânătorul dă startul la evenimentele estivale ieşene din acest an. Începând de la ora 20:00, ieşenii sunt provocaţi la un moment muzical de excepţie. După lansarea mai multor albume de concepţie din cariera artistului, combinând mai multe stilri muzicale, a venit momentul ca Marius Mihalache să vă surprindă din nou cu un nou proiect. Concertul Jazz&More, vă oferă să îl revedeţi şi să îl reascultaţi împreună cu band-ul său: Arabela Nicolau-voce, Mandela Gajol-flaut, Nicu Băran-Chitară bass, Dragoş Mihu-tobe.

DESPRE

Unul dintre cei mai buni ţambalişti din lume, Marius Mihalache a început să cânte la vârsta de de şase ani şi zece ani mai târziu, debuta pe scena SCALA din Milano, impresionând cu interpretările sale din Rachmnaninoff, Chopin, Schumann, Schubert şi Mozart, în faţa unei audienţe covârşitoare. Dar, punctul culminant al carierei sale este reprezentat de întâlnirea cu mentorul său Chick Corea, care i-a oferit onoarea de a-i deschide câteva concerte. A mai împărţit scena cu Gloria Gaynor şi Nina Simone, printre alţii. A compus sountrack-uri pentru filme, chiar înainte să imprime albumul său de debut din 1998. Ultimul sa producţie apare în 2007, Simfonia Lumii (World Symphony)-un mozaic muzical de ethno jazz, lăutărească, lounge. Acest ultim album experiment a amestecat într-un mod uimitor flautul, armonica şi vocalul, alături de ţambal.

Concertele sale în Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum şi numeroasele apariţii în concerte live, la televiziune şi radio în Romania, l-au transformat într-un virtuos al unei noi formule de etno-pop-rock (combinaţie de ţambal, percuţie şi chitară bass).

Acum, maestrul înregistrează în studio un nou proiect, care pregăteşte o operă de artă inedită în lume, ce include DJ şi beat-uri ale muzicii black, toate în fuziune. Fragmente din acest proiect vor fi ascultate vineri, 10 mai, pe Terasa Vânătorul, începând cu ora 20:00, într-o demonstraţie de concert live, în aer liber ce nu trebuie ratată. Intrarea este liberă.

INFO

www.mariusmihalache.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: