„Punguța cu doi bani” | Ateneul National din Iasi

 

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Punguța cu doi bani”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Duminică, 27 februarie 2022, ora 11:00.

În curțile unor bătrâni e zarvă mare deoarece păsările acestora parcă nu mai vor să asculte de stăpâni. Cocoșul este alungat de acasă de moșneag pentru că nu poate face ouă, și astfel începe aventura isteței păsări prin lume. Cu cine se va întâlni în drumul său și dacă va reuși să găsească drumul înapoi spre casă vă invităm să aflați chiar la spectacol!

Însă se mai întâmplă ceva neașteptat…un personaj din lumea Disney, și anume Minnie Mouse, se va rătăci în povestea noastră. Ce caută simpatica Minnie în „Punguța cu doi bani” și cum de-a ajuns ea acolo? Puteți afla doar venind la Ateneul din Iași!

Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că egoismul nu duce niciodată la ceva bun, că trebuie să fim darnici și să oferim ajutor celor ce au nevoie, că nu trebuie să ascultăm mereu de gura lumii, că nu trebuie să ne însușim lucruri care nu ne aparțin, că trebuie să luptăm pentru bunurile noastre, că invidia pe cei din jur nu ne face mai buni, ci din contră și că nu trebuie să ne răzbunăm pe altcineva pentru că nu reușim noi să ne ducem planurile la bun sfârșit.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: