Marionnette Show prezinta ”Mica Sirena” | Amfiteatrul Palas

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Mica sirenă”, miercuri, 5 august 2020, ora 10.00, la Amfiteatrul Palas! Lumea din adâncurile apelor este una fascinantă iar copiii pot descoperi secretele și magia ei alături de personajele din povestea noastră.

Haideți alărturi de noi să descoperiți aventura plină de culoare, personaje dragi și energie a prințesei Ariel, Miercuri, 5 august 2020, ora 10:00, Amfiteatrul Palas!

De la mica sirenă Ariel cât și de la celelalte personaje încântătoare, copiii vor învăța că întotdeauna este bine să ascultăm de părinții noștri, că surorile sau frații trebuie să se ajute între ei, că iubirea cere uneori sacrificii, că nu trebuie să regretăm alegerile făcute, că dragostea învinge mereu, că și o persoană cu inima de piatră poate deveni bună cu ajutorul celor din jur și că voia bună și muzica aduc o stare de bine și înfrumusețează viața.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

„Éram și Éra”, la Ateneul National din Iasi

Spune ceva, frate | Teatrul National Iasi

De poveste | Ateneul National Iasi

Unchiul Vanea | Teatrul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția internațională de grafică „Holocaust” | Palatul Culturii

Au reînceput serile magice în Amfiteatrul Palas | 23-27 iunie 2021

Se redeschid bazele de agrement

Concert coral | Stagiunea estivala

Scrie un comentariu: