Marionnette Show prezinta ”Frumoasa si bestia” @Ateneul din Iasi

 

Spectacol pentru copii „Frumoasa și Bestia” al trupei Marionette Show va avea loc duminică, 13 octombrie 2019, ora 10.00 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului National din Iasi.

Belle, prințesa care apreciază sufletele frumoase, care iubește cărțile și care își adoră tatăl, pornește într-o călătorie spre castelul în care a aflat că tatăl său este prizonier. Fire jucăușă, prințesa începe să râdă, să danseze, asta până când servitorii castelului o anunță că în acel castel e interzis să fii binedispus.

Întâlnirea cu stăpânul locului care este o bestie reușește să îi schimbe starea de bine, iar ea acceptă să fie luată prizonieră în locul tatălui ei.  Cum reușește Belle să conviețuiască în castel? Va reuși ea să îmblânzească bestia? Ce se va întâmpla în finalul poveștii?

Magia și iubirea plutesc în jurul prințesei Belle și în jurul celorlalte personaje savuroase iar concluziile la care dorim să ajungă copiii sunt legate de faptul că sufletul este mult mai important decât înfățișarea, că este bine să fim fericiți, jucăuși, și plini de viață, că iubirea învinge orice și că trebuie să îi iubim pe părinți, pe prieteni și pe omul de lângă noi!

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: