Marian Coman lansează ”Haiganu. Furia Oarbă” la Librăria Cărturești Palas Mall

Vineri, 26 mai 2017, de la ora 18.00, LIBRĂRIA CĂRTUREȘTI – PALAS MALL,  Str. Palas nr. 7A, va găzdui prezentarea celui mai nou roman semnat de Marian Coman, a doua parte a trilogiei dark-fantasy de inspiratie românească „Haiganu”.

Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan și apărut în condiții grafice excelente la Editura HAC!BD, romanul „Haiganu. Furia Oarbă” duce mai departe povestea din primul volum al seriei, „Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc. Cartea are 240 de pagini, hărți și ilustrații la fiecare capitol. Este disponibila si o editie speciala a cartii – 300 exemplare, coperti cartonate, semnata si numerorata de autor.

”Un copil ucis în încleștarea Celor Mari. Cohorte de monştri înfiorători. Două lumi în pragul dezastrului și un zeu ajuns la capătul răbdării. Oroare, aventură și mister, în cel de-al doilea volum din seria Haiganu.

Când războiul prinde în ghearele sale lumea, creaturile mânate în luptă de Dekibalos, Moroianu și Akarun trec prin foc și sabie cetate după cetate, în vreme ce un mag proscris ajunge dincolo de marea cea mare, în tărâmurile neumblate, iar un copil pășește în lumea Celor Mari unde-l așteaptă grozăvii mai mari decât cele pe care le-a îndurat pe pământ.

Va reuși Haiganu să salveze lumea sau va fi el însuși cel care îi va pune capăt?”

Scriitor și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele Nopți albe, zile negre, Testamentul de ciocolată, Teoria flegmei. Apel la mitocănie, Fingers and other fantastic stories, Haiganu. Fluviul Șoaptelor și Haiganu. Furia Oarbă, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii.

În prezent este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC!

INFO

Libraria Carturesti

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

PE ACEEASI TEMA:

”Regina-mamă Elena” | lansare de carte & autografe

Conversații cu Regele Mihai – lansare de carte

Lansare de carte: „Historia Transylvaniae. Transilvania în cinci secole de cartografie“

Maestrul Tudor Gheorghe vine la Ateneu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: