Maria Raducanu Quartet LIVE la Iasi

maria raducanu quartet
MARIA Răducanu, una dintre cele mai importante şi mai originale voci ale României, ofera in luna femeilor , între 6 și 8 martie, împreună cu al său minunat quartet româno-germano-american, bucuria unei calatorii muzicale unice, de o rara profunzime si frumusete. Spectacolul de la Iasi va avea loc pe 8 martie 2016, de la ora 20:00, in sala Rossini, Congress Hall Palas.

Componenta: Maria RĂDUCANU (România) – voce; Niko MEINHOLD (Germania) – pian; Chris DAHLGREN (SUA – contrabas; Michael Griener (Germania) – baterie

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la concert! Trimite raspunsul la intrebarea: Unde va avea loc concertul? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana duminica, 6 martie 2016, ora 12:00. Adaugati si un numar de telefon! UPDATE CONCURS: Invitatiile duble au fost castigate de Nastasa Nicoleta si Corina Ciuc.

Unul dintre cei mai solicitați bateriști din Berlin, Michael Griener reușește să găsească echilibrul perfect între contextul muzical în care se desfășoară și stilul său personal foarte special.
(Eric Mandel – Jazz Magazine)

Chris Dahlgren: ”… un potențial gigant al basului”.
(Ron Welburn – Jazz Times)

Hipertalentata (dar şi capricioasa) Maria Răducanu şi-a găsit în Niko Meinhold, dacă nu… naşul, atunci un partener de încredere. Solid ancorat pe claviatură, mai mult în postură de inventator decât de instrumentist, pianistul german a reuşit să o ţină în frâul expresionismului pe nărăvaşa vocalistă, indiferent de limba în care cânta aceasta.
(Virgil Mihaiu)

Posedînd una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.
(John Zorn – Tzadik)

BILETE

Pret bilet: 60, 80, 100 lei. Biletele pot fi cumparate de la:  Punctul de informare Centru A, Palas Mall –  tel 0232 209922.; de la  Agentia Teatrului National Iasi; online de pe www. bilet.ro.  Informatii si rezervari la 0748 301 685.

INFO

Congress Hall

Strada Palas nr. 7A Iasi, Romania

www.congreshall.ro

www.palasmall.ro/congresshall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Maria Raducanu Quartet LIVE la Iasi”

  1. Lucia Cojocaru says:

    Am fost la concertul din 8 martie, la Iasi si trebuie sa spun ca a fost o mare deziluzie.Cantareata ne-a explicat ca si-a folosit prea mult coardele vocale, ca ne canta putin 9si cel mai mullt prost), deoarece timpul este foarte scump… Daca nu era in stare sa tina concertul, trebuia sa renunte, nu sa ne incarce cu problemele ei Am platit destul de mult pentru a fi tratati cu respect.
    Imi pare foarte rau ca imi parea o cantareata modesta si civilizata, dar succesul i-a scjimbat caracterul.
    L.C., Iasi

Scrie un comentariu: