Maria Avramescu de la Vocea Romaniei lanseaza al doilea single din cariera, ,,In urma ta”

Dupa debutul cu piesa ,,Nu renunta” din 2016, Maryliss s-a pus pe treaba si a pregatit un nou single, ,,In urma ta”, insotit de un videoclip a carui lansare oficiala a avut loc in prima zi de primavara.

Productia piesei poarta semnatura ARTonic Productions, iar clipul este realizat de Timisoara Film Society.

Imbinand perfect textul cu linia melodica si cu povestea ilustrata video, artista exprima o situatie des intalnita: deceptia in dragoste, urmata de o despartire dureroasa, acceptarea acestor stari si inarmarea cu dorinta de a merge mai departe.

Single-ul se gaseste pe toate platformele online.

Maria-Eliza Avramescu, cunoscuta ca artist sub numele de Maryliss, s-a nascut pe 21 noiembrie 1989 in Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti in prezent fiind stabilita in Timisoara. A inceput sa cante de la o varsta foarte frageda, absolvind Scoala Populara de Arta din orasul natal, sectia canto clasic si muzica usoara, pasiunea sa incepand in timpul scolii generale, liceului si facultatii.

A participat la diverse evenimente si concursuri muzicale, culminand cu ,,Vocea Romaniei”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns pana in faza semifinalelor, reusind performanta de a intoarce cele 4 scaune, alegand sa mearga mai departe in concurs sub indrumarea lui Smiley.

In aparitiile publice, este o prezenta eleganta, curajoasa, extrem de comunicativa si empatizanta; are un stil muzical eclectic, antrenant si diversificat cu care reuseste sa surprinda publicul.

Se pare ca, pentru Maryliss, timpul are curgere sonora. Iubeste muzica cu patima; pentru ea, muzica este acea vibratie misterioasa a iubirii, a carei sinceritate este mai presus de orice prefacatorie.

Treptat, si-a format un portofoliu muzical cu piese din repertoriul national si international, precum si compuse de ea (atat partea de text, cat si partea muzicala). In general, cantecele sale exprima trairile interioare ale fiecaruia, care nu exprima numai veselie si optimism, ci si sentimente mai putin frumoase. Prin intermediul lor, incearca sa deschida portativul universului sufletesc cu cheia sol, iar instrumentul sau cel mai de pret este chiar vocea ei.

INFO

www.facebook.com/MariaAvramescuOficial/

www.instagram.com/maryliss.official

www.youtube.com/c/marylissofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: