Marea reciclare

Duminică, 2 iunie, în Piata Unirii, în intervalul orar 11.00 – 19.00, va avea loc un nou eveniment marca BraveArt. Acesta constă în organizarea unei mari strângeri de maculatură, obiectivul final fiind de a acumula 30 de tone de hârtie. Cu ajutorul acesteia, tinerii vor forma un IASI mare, în ideea creării unui Iasi eco al tuturor, la care au contribuit multi actori ai comunitătii.

Astfel, persoane fizice si juridice pot contribui la această initiativă civică prin aducerea de maculatură în spatiul special amenajat. Cei mai activi contribuitori intră în cursa pentru obtinerea de premii speciale: carnetele personalizate marca BraveArt si un test drive de un week-end cu o Toyota.

Pentru a vă ajuta să donați cât mai multă maculatură , va fi organizat un traseu prin oras pe parcursul caruia se va aduna hartia de la cei care solicita acest lucru. Va puteti inscrie utilizand link-ul de mai jos:

Formular de înscriere: http://alturl.com/g9zb2

Această idee îndrăzneată face parte din cadrul proiectului BraveArt, implementat sub egida Fundatiei Comunitare Iasi. Scopul proiectului este de a încuraja comunitatea locală să creadă în ecologie, în tinerii artisti si tineri în general, prin organizarea de vânzări a 1000 de carnetele din hârtie reciclată pictate chiar de ei, workshopuri si evenimente cu tematică ecologică sau artistică. Fondurile strânse în urma acestor activităti sunt directionate către programul educational YouthBank Iasi.

INFO

www.facebook.com/BraveArtRomania

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: