Marea Hoinareala – concurs foto @ArtFest 2016

marea hoinareala-fotografie

Competiția de fotografie Marea Hoinareala se va desfășura pe urmatorul sistem: concurentii se vor prezenta in data specificata pentru a confirma inscrierea in concurs . La ora 14:00 participantii sunt obligati sa vina la check-point pentru a confirma continuarea in concurs si pentru a lua urmatoarele 4 teme . Concursul va dura 8 ore.

Participantii vor primi primele 4 teme de la prima ora, urmatoarele fiind dezvaluite doar in momentul in care acestia trec pe la check-point (Casa Pogor) si confirma continuarea in concurs. Ei pot pe toate durata concursului sa se intoarca la check-point si sa predea numai o fractiune din totalitatea fotografiilor, incadrandu-se astfel numai la premiile pe sectiuni.

In total se vor oferii 17 premii (cate trei pe fiecare categorie de varsta: “Copii” (pana in 14 ani), “Tineri”(14-18), “Adulti”(18+) si cate unul pentru fiecare tema). La sectiunea copii se vor oferii numai 4 teme si vor descarca fotografiile la ora 14 , la Casa Pogor. Fotografiile la restul categoriile vor fi descarcate incepand cu ora 18:00, pana la ora 19:00.

Daca un participant doreste sa se retraga pe parcursul concursului acesta se poate prezenta la Casa Pogor, pentru a preda fotografiile, iesind din cursa pentru premiile la categoriile de varsta. Jurizarea va avea loc in decursul a doua saptamani, iar rezultatele vor fi anuntate prin e-mail sau telefonic. Premierea va avea loc tot la Casa Pogor.

INSCRIERE

Taxa de înscriere este de 10 lei/ participant. Pentru a va inscrie, tot ce trebuie sa faceti este sa completati acest formular: goo.gl/forms/XgY97ucIOU .Taxa de participare de 10 lei va fi achitata in ziua concursului. Dupa finalizarea completarii formularului,veti primi un email cu numarul de participare. Sa pastrati numarul de participare deoarece, numai cu acesta veti fi identificat pe parcursul concursului. Pentru orice neclaritate, ne gasiti la adresa: concurs.mareahoinareala@gmail.com

Participantilor la “Marea Hoinareala” le este interzisă: consumarea de băuturi alcoolice sau substanțe ilegale;  instigarea la acte de violență sau folosirea unui limbaj vulgar; utilizarea unui software de prelucrare a imaginilor. Nerespectarea acestor reguli va duce la descalificarea participantului în cauză. Persoane de contact: Armand Anusca – 0741 211 776, Titei Vladimir – 0748 465 795.

Proiect realizat de Interact Iasi cu ajutorul miscarii fotografice Marea Hoinareala si YellowStore.

INFO

Casa Pogor

Str. V. Pogor 4, Iasi

E-mail: concurs.mareahoinareala@gmail.com

interact-iasi.ro

www.facebook.com/interact.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: