Marcian Petrescu si Trenul de noapte @RocknRolla

marcian-rocknrolla

Marcian Petrescu va susține alături de trupa sa TRENUL DE NOAPTE, un show special la Rocknrolla Iasi, SÂMBĂTĂ 15 noiembrie 2014, de la ora 22.00.

Marcian Petrescu este cotat în prezent drept CEL MAI BUN CANTĂREȚ LA MUZICUȚĂ din Romania în blues, country, rock & roll și folk și este UNICUL MUZICIAN DE BLUES din Romania care a reușit performanța de a avea ca invitați pe albumele sale doi muzicieni de top din blues-ul american, ambii laureați cu Grammy. Este vorba de SUGAR BLUE (pe albumul “POVESTILE BLUESULUI” – 2009) și de CHARLIE MUSSELWHITE (pe albumul “desCÂNTECE DE BLUES” – 2013).
Show-ul pe care-l va susține, vine cu o mulțime de piese noi pentru publicul ieșean, multe dintre ele înscrise pe coordonatele unui sound modern de funk-blues.

Nu vor lipsi însă si o serie de standarde de blues prelucrate într-o maniera extrem de personală, câteva adaptări din marea familie a muzicii cubaneze și celebrele de acum piese cu texte satirice compuse de Marcian. Tot la capitolul noutăți, cu ocazia acestui concert, Marcian își va prezenta și noul sound de muzicuță, la care a lucrat intens în ultimele doua luni. Vă garantăm că va fi absolut spectaculos !

Așadar, doamnelor și domnilor, vă așteptăm la o seară de excepție, în care muzicuța va face o fuziune admirabilă între blues-ul clasic și cel modern, între country, funk și rock & roll. Cu alte cuvinte, “LET THE BLUES TIME ROLL” un SUPER BLUES SHOW !!!

REZERVARI

Rezervari la: 0755 308994, 0744 761755

INFO

Rocknrolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de Universitatea Petre Andrei)

Telefon: 0744 761 755

www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: