MARC ANTHONY concerteaza pe 31 martie 2015 la Sala Palatului

MARC ANTHONY, cel mai bine vandut artist de tropical salsa din toate timpurile va sustine un mega concert in data de 19 mai ( din cauza conflictului din Ucraina concertul a fost reprogramat pentru luna martie 2015)  la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19:00, organizat de International Best Project.

In urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, numerosi artisti internationali au decis sa anuleze concertele programate a fi sustinute atat in zona de conflict precum si in tarile din vecinatate. La scurt timp, de la suspendarea concertelor trupei Depeche Mode, un alt artist de notorietate internationala si-a reconfigurat traseul turneului european.

Artistul MARC ANTHONY si-a amanat turneul european, iar concertele care urmau sa aiba loc la Moscova, Kiev, Istanbul si Bucuresti, au fost reprogramate pentru luna martie a anului 2015.

Astfel, concertul Marc Anthony de la Bucuresti se va desfasura in data de 31 martie 2015, in aceeasi locatie, la Sala Palatului. Biletele puse in vanzare pentru concertul care ar fi trebuit sa se desfasoare pe 19 mai, isi pastreaza valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.

De asemenea, doar cei care vor opta pentru pastrarea biletelor, vor avea ocazia sa-l intalneasca pe artist, la evenimentul ”After-Party Marc Anthony”, ce se va desfasura intr-un club din Bucuresti. Locatia petrecerii va fi anuntata la o data ulterioara.  In situatia in care clientii vor dori sa isi recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agentiei de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vanzare bilete din Unirea Shopping Center etj.2 (Bucuresti), incepand cu data de 31 martie 2014.

DESPRE

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenti artisti ai timpului său și un adevărat ambasador al muzicii și culturii latino. El a primit numeroase discuri de aur și platină  de Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy, a inceput in 1998 cu premiul pentru Cea mai bună interpretare latină / Tropical pentru “Contra la corriente”, urmat de premiul Grammy pentru cea mai buna piesa a anului 1999 pentru  “Dímelo”.

Condus in parte de succesul single-ului, “I need to know” , atât pe piața Anglo și pe piața Latino, “Marc Anthony”, lanseaza albumul de debut în limba engleză, ajungand la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină in Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun Pop Latin Albumul Anului pentru “Amar sin mentiras” și un altul pentru cel mai bun Tropical Albumul Anului pentru “Valió la pena”. Marc a câștigat un total de 18 premii “Lo Nuestro” de-a lungul carierei sale, cel mai mare numar de premii primite de către un artist. Influența sa a fost recunoscută în mod semnificativ prin includerea sa în lista celor zece cei mai influenti New York-ezi din revista New York.

Marc are, de asemenea, o cariera de respectat ca actor și poate fi văzut în “Bringing Out the Dead” (1999) de Martin Scorsese, cu Salma Hayek în filmul Showtime “în timpul Fluturilor” (2001), cu Denzel Washington și Christopher Walken în “Man On Fire” (2004) Tony Scott. De asemenea, el a apărut în 1997 Paul Simon musicalul “Capeman”. Marc Anthony a jucat pionier salsa Hector Lavoe în Puerto Rico, alături de Jennifer Lopez in rolul de Puchi, în filmul biografic “El Cantante”, în regia lui Leon Ichaso.

În mai 2010, el a lansat noul său album intitulat “Iconos”, un album de balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony si Julio Reyes, inclusiv opt titluri de trubaduri sale preferate si doua piese originale scrise de el și Julio Reyes. “Iconos”, clasat de revista Billboard pe primul loc pe lista de best-seller de radio și emisiuni timp de șase săptămâni consecutive de la eliberarea ei și a câștigat poziția de platină. În această vară Marc a revenit la “Hawthorne”, seria TNT cu Jada Pinkett-Smith și a lansat noua sa linie de îmbrăcăminte de lux și accesorii pentru lui Kohl.

Anul acesta, Marc a revenit la studioul de inregistrari pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, are loc lansarea acestui proiect, “Living My Life”, produs de Marc și Sergio George și la câteva ore de la lansare devine # 1 in topurile de iTunes, Billboard și radio la nivel national, iar single-ul a mers la # 1 la fața locului timp de 18 săptămâni consecutive. Tema este o adaptare a piesei “C’est La Vie” Cheb Khaled și marchează din nou întâlnirea artistului cu Sergio George, care a produs anterior, multe din succesele uriase care au fost de poveste în cariera vasta a lui Marc Anthony .

BILETE

  • VIP: 870 lei
  • Categ 1: 600 lei
  • Categ 2: 450 lei
  • Categ 3: 300 lei
  • Categ 4: 220 lei

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, casa de bilete de la Teatrul Elisabeta – Bdul Regina Elisabeta 45, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

INFO

www.vreaubilet.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: