Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu Gillette Mach3 ajunge la Iași!

Key Visual_Gillette_Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu
Costel Gâlcă, Flavius Stoican, Nana Falemi și Bogdan Stelea joacă în cel mai lung meci de fotbal din România. Gillette duce la Iași Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu Gillette Mach3, care se va desfășura pe 13-14 iunie 2015, pe terenul Magic Sport Center (din incinta Complexului Studențesc Tudor Vladimirescu).

Costel Gâlcă, Flavius Stoican, Bogdan Stelea și Nana Falemi au lansat o provocare inedită: vor să demonstreze că se poate juca fotbal fără roșu, 24 de ore non-stop într-un maraton nemaivăzut în România. Ei vor fi prezenți la Iași și vor juca alături de amatori în cel mai lung meci de fotbal din România!

Startul va fi dat de Flavius Stoican, Bogdan Stelea și Nana Falemi sâmbătă (13 iunie) la ora 14:00, iar în ultima parte din cele 24 de ore de fotbal, duminică (14 iunie) în intervalul 13:00 – 14:00, pe teren vor intra Costel Gâlcă, Flavius Stoican și Nana Falemi, alături de amatorii ieșeni. Înscrierile se pot face până în ziua competiției pe site-ul fotbalfararosu.sport.ro sau la fața locului.

Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu reprezintă o inițiativă prin care fairplay-ul și pasiunea pentru fotbal sunt ingredientele unui meci perfect bărbătesc. Gillette a combinat pasiunea pe care bărbații o au pentru fotbalul jucat din pasiune, fără cartonașe roșii și fără limită de timp cu beneficiile pe care aparatul de bărbierit Gillette Mach3 le oferă: un bărbierit mai fin*, fără roșeață garantat .

Participanții vor trece printr-o experiență completă Gillette: vor afla secretele unui joc fără roșu de la VIP-urile campaniei, apoi se vor bărbieri cu Gillette Mach3 în echipe de câte 5 înainte a de a intra pe teren.

Toți participanții vor primi un premiu garantat și șansa unei experiențe fotbalistice de neuitat:

  • Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți: 2 x experiență în capitala fotbalului spaniol
  • Premiul pentru fiecare participant: Pachet special Gillette Mach3

Aparatul de bărbierit Gillette Mach3 oferă garanția unui bărbierit confortabil*, cu zero roșeață** și cu mai puține iritații ale pielii – toate acestea datorită tehnologiei de care dispune:

  • Aliniere progresivă a lamelor: 3 lame special poziționate pentru un bărbierit curat, dintr-o singură mișcare;
  • 50% mai puțină presiune asupra pielii, ceea ce reduce iritațiile și roșeața**
  • Lamele montate individual care se ajustează perfect conturului feței;
  • Rezerva cu un design gândit special pentru a oferi o clătire și o curățare extrem de ușoară a lamelor;
  • Banda lubrifiantă îmbunătățită;
  • Design-ul nou al gamei.

Alături de aparatul de bărbierit Gillette Mach3, bărbații se vor bucura de un meci fără roșu atât în fața oglinzii, cât și în cadrul Maratonului de 24 ore de fotbal.

INSCRIERI

Meciul se va juca în format 5 vs. 5, iar toți fotbaliștii amatori sunt invitați să se înscrie pe fotbalfararosu.sport.ro pentru a prinde unul dintre cele 480 de locuri disponibile!

Despre Procter & Gamble
P&G îmbunătățește viața a aproximativ 5 miliarde de oameni din întreaga lume prin brandurile sale. Compania are unul dintre cele mai puternice portofolii de branduri de calitate, precum: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Wella®. Operațiunile P&G se desfășoară în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vă rugăm vizitați P & G pentru ultimele noutăți și mai multe detalii despre P & G și brandurile sale.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: