Maraton 2014 la Complex Sunrise Ciric

maraton-complex-sunrise-ciric-31-mai-2014-afis-iasi

O traditie frumoasa a inflorit la Iasi de cateva primaveri incoace – Maratonul de inceput de an, in aer liber, la soare si iarba verde. Artistii, indiferent daca ii cunosti de ani de zile sau sunt pentru prima data in Romania, iti aduc de fiecare data sound-uri noi, ultimele lor creatii si cele mai noi productii, iar natura din jur ofera petrecerii aerul ala de “in sfarsit e vara”, vacanta si libertate.

Maratonul e party-ul unde bucuria ne uneste pe toti pentru ca pe toti ne aduce la un loc muzica, dansul, placerea de a ne regasi si de a trai aceste noi momente impreuna. Nimic nu se compara cu muzica live, unde trairea e mai puternica asa ca anul asta o punem in scena si ii dam toata atentia, iar daca tot am observat ca la rasarit ne creste cheful de dans, am zis sa facem si o scena de zi pentru cat e duminica de lunga! In total, peste 18 artisti vor concerta pe malul lacului Ciric la prima editie Maraton din 2014!

Complexul Sunrise Ciric este locatia care va gazdui cele 3 scene ale petrecerii – scena electro, scena cantarilor live si zona de zi (Sunday stage).

LINE – UP

  • Electro Stage

Francesco del Garda
Raresh
Barac
Dubsons
Stephen Moto

  • Live Stage

Subcarpati
Argatu’
Marwan
Keeble
Kaze

  • Sunday Stage

Vera
Cristi Cons
Vincentiulian

Prezent pe line-up-ul Maratonului inca de la prima editie din 2009, cand era in plina afirmare, Raresh a devenit intre timp o adevarata forta pe scena electronica internationala. Sa-l avem din nou alaturi de noi la Iasi – unde revine intotdeauna cu drag – este un privilegiu si mare motiv bucurie. Cap de afis la scena de muzica electronica a Maratonului este un talentat italian aflat in plina ascensiune cu care Raresh a impartit de multe ori pupitrul si colaboreaza deja la proiecte comune. Francesco del Garda si-a descoperit dragostea pentru muzica la varsta de 16 ani si de atunci, cu multa munca si ambitie a evoluat constant ajungand recent sub aripa protectoarea a agentiilor JesusLovedYou & Zu::Bar si pe line-up la Next Wave Ibiza si Sonus Festival. Stilul sau personal este un amestec perfect de funk, techno si groovy house cu influente diverse insa intotdeauna potentat de un bass corpolent si puternic.

La Maraton scena live ii aducem pe Subcarpati – o trupa de flacai vrednici care toarna folclor romanesc in boxe si mixeaza laudabil muzicile vechi cu cele noi, sirbele cu trip-hop-ul, doinele cu hip-hop-ul, horele cu dubstep-ul .

BILETE SI ACCES

Informatii despre locatiile de vanzare a biletelor in avans vor fi disponibile in curand pe facebook.com/maratonparty si pe pagina evenimentului: http://goo.gl/fdhH9n

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! Accesul se va face incepand cu ora 22:00. Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare. Accesul in locatie se va face doar pe baza biletului de intrare, a invitatiei sau a bratarii de acces primite de la organizatori. Biletul in avans garanteaza accesul la orice ora in timpul noptii. Biletul cumparat in avans, garanteaza de asemenea si accesul la petrecerea din timpul zilei. Accesul se va face pe baza bratarii primite in timpul noptii. Va rugam sa o pastrati intacta. Castigatorii unor concursuri vor putea intra in locatie doar daca figureaza in baza de date si prezinta un act de identitate valabil pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

www.facebook.com/maratonparty

FB EVENT

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: