Maraton Party 2013

Fiindca noi ii consideram copii pe toti cei cu suflet tanar, deschidem sezonul de Maratoane de 1 Iunie cu multe bucurii pentru “copiii” doritori de distractie, cand petrecem cu Raresh si Onur Ozer.  Intindem cortul sambata 1 Iunie in parcarea BAUMAX din Iasi.

PROGRAM

  • ONUR OZER (Cocoon Booking)
  • RARESH
  • VINCENTIULIAN
  • DAVE
  • Eye candy by VISUAL PLAYGROUND/VIDEO

ONUR OZER: Onur Özer este una dintre cele mai reprezentative imagini ale label-ului Vakant. Originar din Turcia, Onur si-a inceput cariera in DJing in anii 90 pentru imediat sa devina un producator foarte respectat si un DJ foarte iubit pe scena techno din Germania. Se afla sub spoturile industriei underground a muzicii electronice de ani buni si a avut rezidente in cele mai importante cluburi din lume. Ca rezident al celui mai bun club din lume in 2008 conform Resident Advisor, Watergate – Berlin, Onur a fost primul invitat sa mixeze o compilatie.

Acesta declara ca este puternic influentat de catre Robag Wruhme si Ricardo Villalobos. Ca dj combina intr-un stil propriu minimal house si tech-house si transmite intr-un fel aparte publicului o energie melodica. Este nesupus si schimbator.

Desi Onur pregateste cateva productii pentru acest an, momentan se afla intr-un turneu in cele mai importante orase ale Europei. Printre aceste date ne putem bucura si noi de sansa de a-l asculta live pentru prima data la Maraton, Sambata 1 Iunie 2013.

RARESH: Raresh este definitiv una dintre figurile fundamentale ale miscarii electronice actuale. Bacauan la origini, scena clubbing l-a atras de la 15 ani, cand a inceput sa mixeze intr-un club mic din oras, marcandu-si ascensiunea la platane de la varsta la care mare parte din pustime inca joaca fotbal in spatele blocului. Mutarea in Bucuresti si intrarea in agentie i-au asigurat gig-uri constante la mare, la toate evenimentele Sunrise, plasandu-l direct la pupitru cu Richie Hawtin, Magda, Steve Bug, Ricardo Villalobos, Josh Wink, Pascal FEOS, Troy Pierce, Marc Houle, Pier Bucci, Tobi Neumann…si lista ar putea continua tot asa. In 2007 a lansat, impreuna cu Rhadoo si Pedro, labelul [a:rpia:r], a carui activitate le-a adus, fiecaruia dintre ei, locul clar meritat in varful ierarhiei clubbing, devenind unii dintre cei mai iubiti dj romani. Cu gig-uri constante in jurul lumii, un label puternic in spate, releasuri progresiste, doi complici langa care a omologat ping pong-ul – back to back-ul in 3 – Raresh a aratat, fara dubii, cam ce inseamna sa fii un dj complet si savureaza tot suportul si toata admiratia iubitorilor scenei electronice.

Maraton este prescurtarea fireasca a numelui celui mai iubit si consecvent brand de petreceri cu muzica electronica din estul Romaniei – 12 Hours Dance Marathon. Din 2009 cand am inceput la Bacau timid, dar cu incredere in potentialul nostru si mai ales in setea de de petreceri a moldovenilor, pana acum am avut timp sa evoluam, sa invatam si sa ne facem multi prieteni. Asa ca pornim din nou la drum impreuna cu Zebra Events, Sunrise si o imagine proaspata. 2013 va fi un an plin, cu evenimente in Iasi, Bacau, animate cu multa muzica buna si cei mai buni artisti pe care ne tin platanele sa-i aducem.

ACCES

ATENTIE: Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati este valabila doar intre 22:00 si 01:00.

Accesul in locatie se va face pe baza unui guest list computerizat (valabil pentru invitati, presa si/sau castigatori ai unor concursuri), si nu vi se va permite accesul in locatie daca nu figurati in baza de date sau daca nu aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat. Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 20 mai. Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant Maraton, nu sunt valabile.

Bilete in locatie: 30 RON pana in ora 12:00 – 40 RON dupa ora 12:00

Accesul in cort se va face incepand cu ora 22:00. Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

https://www.facebook.com/maratonparty

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: