MARATON – editie aniversara cu Audiofly, Lee Burridge, Cristi Cons si Mike T

MARATON-5-PARTENERI-V3

Maraton sarbatoreste 5 ani de experienta si 20 de petreceri cu o editie aniversara intr-un decor de poveste!  In inima Iasului, aproape de Palatul Culturii ii aducem pe Audiofly, Lee Burridge, Cristi Cons si Mike T alaturi de cel mai fin sunet de pe piata – Funktion One si vizualuri care-ti taie respiratia!

Un proiect pornit din dragostea pentru muzica electronica si din dorinta de a oferi entertainment de calitate, care cu rabdare, determinare si multa munca a ridicat nivelul petrecerilor in Moldova –  Maraton isi serbeaza cei  5 ani  si 20 de editii acolo unde se simte cel mai bine, la locul de munca!

BILETE

Bilete in avans: 30 de lei, se gasesc la:

  • ✤ The Very Shop, str Ghica Voda nr. 5, tel 0753.807.864
  • ✤ Vivo – Fusion Street Food, str Zimbrului nr. 27, tel 0332.417.727
  • ✤ Time Out, Bd Carol nr 4, tel 0749 498 874
  • ✤ Uman Shop, Iulius Mall, etajul 2 langa zona de foodcourt, tel 0332.457.264
  • ✤ Zebra Club Bacau – str Marasesti nr 5, tel 0724 324 325

Bilete la intrare: 40 de lei pana in ora 1:00, 45 de lei dupa ora 1:00.

DESPRE

Lee Burridge, colosul muzicii electronice internationale, se pot povesti multe : ca are un spirit liber ce se exprima printr-un stil muzical deosebit, ca este cel mai iubit dj strain in Romania, in acelasi timp adorat de milioane de fani si in strainatate, ca este extrem de popular si detine o comunicare aparte cu clubberii, si tot asa. Este o prezenta permanenta in cele mai importante cluburi / evenimente worldwide, iar in Europa si America exista chiar o “moda” Lee Burridge care nu a pierdut teren de-a lungul anilor. Fiind constant un nume fruntas în topurile DJ Mag, artistul si-a format, de-a lungul a trei decenii, o cariera de succes, iar sutele de gig-uri alaturi de nume ca John Digweed, Craig Richards, Tobi Neumann, Steve Lawler, Matthew Dekay si multi altii, nu fac decat sa ii confirme prestigiul si talentul incomensurabil.
www.leeburridge.com

Luca Saporito si Anthony Middleton, adica Audiofly, vorbesc despre stilul lor ca ar fi ”deadly, dirty, jackin, tech meets electronic house”. Anthony si Luca s-au cunoscut acum exact 10 ani si au stat in obscuritate pana cand celebrul rezident DC10 Clive Henry i-a pus pe Audiofly la treaba pentru label-ul Low Pressing. EP-ul Release Yourself a fost practic cheia portii recunoasterii valorii lor: rezidenta la Space Ibiza si release-uri la Get Physical, Mood Music sau Renaissance.
www.facebook.com/AudioflyOfficial

Aventura lui Cristi Cons cu muzica este mai profunda decat ati putea crede. A studiat  violoncel pentru mai mult de 15 ani si este absolvent al Universitatii Nationale de Muzica. A inceput ca DJ in urma cu 7 ani, iar cu background-ul plin de teorie muzicala si o ureche foarte fina, Cristi si-a gasit influentele in jazz, dub, experimental dar si muzica clasica, ajungand in numai doi ani direct la productie, impreuna cu vesnicul camarad Vlad Caia, cu care a facut echipa si pentru proiectul SIT. In momentul actual, atentia lui Cristi e concentrata pe SIT, caruia, impreuna cu Vlad Caia, i-a pus bazele in vara lui 2009, urmand ca la SW8 sa fie vazuti pentru prima data performand in formula, dupa ce au scorat deja un release in aceeasi asociere – Year 3000, la mult apreciatul Jesus Loved You, al lui Kanzyani.
www.ourown.ro/artist/4

Mike T – Dj-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” in Iasi , si-a început activitatea în 1996, urmand ca in 1999 să devina resident într-unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000 – Bianco E Nero din Cluj Napoca – unde a facut cunostinta cu lumea muzicii electronice internationale. A participat la numeroase evenimente de anvergura – Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade și multe altele.  In 2003 a inceput aventura XS club Iasi, unde pentru 9 ani a scris istorie in cultura underground din aceasta parte a tarii. In ultimii ani Ibiza i-a fost casa, mai exact cluburile de renume de pe insula printre care Ibiza Underground, Sankeys, EsVive, Shardana si Grial unde a fost resident. Mike a revenit in aceasta toamna pe meleagurile iesene unde aduces cu el un pic din cultura si vibe-ul de pe insula.
www.facebook.com/djmike.ro

INFO

Maraton

www.facebook.com/maratonparty

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: