MANU CHAO La Ventura

Manu Chao revine în România pentru un concert la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. Evenimentul va avea loc pe 25 iunie 2014 şi deschide cea de-a noua ediţie a festivalului Plai din luna septembrie.

A cântat în faţa a milioane de oameni, a vândut milioane de albume dar, cel mai important, este vocea unei întregi generaţii şi unul dintre cei mai influenţi muzicieni din lume. “Când a lansat primul album solo s-a vorbit despre el cu aceleaşi cuvinte de laudă cu care s-a vorbit de Bob Marley” (The Guardian).

DESPRE

Manu Chao îşi găseşte inspiraţia în cultura stradală a diferitelor ţări şi naţionalităţi. Muzica sa multiculturală şi multilingvă este un amalgam de rock, reggae, punk, ska, sunete descoperite şi ritmuri din jurul lumii, cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană şi alte limbi pe care le îmbină câteodată în aceeaşi piesă.

Chao a lansat primul său album solo intitulat “Clandestino” în 1988 iar acesta a devenit un succes internaţional răsunător. Cel de-al doilea album al lui Chao împreună cu Radio Bemba Sound System, “Próxima Estación: Esperanza”, a fost lansat în 2001. Albumul a fost o reuşită instantă. După aceea au urmat “Sibérie m’était Contéee”, primul album cântat doar în limba franceză şi “La Radiolina” al cărui hit “Rainin’ In Paradize” a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

În ultimii ani, sute de mii de persoane din jurul lumii s-au bucurat de show-urile energetice ale band-ului Manu Chao La Ventura, pe care il va aduce şi la Timişoara, într-un concert intim pentru Manu (numărul locurilor este limitat la 5000).

Discografie: 1998 – Clandestino; 2001 – Proxima Estacion: Esperanza; 2004 – Sibérie m’était contéee; 2007 – La Radiolina

BILETE

Biletele pentru MANU CHAO LA VENTURA costă 75 de lei şi se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone. Preţul biletelor conţine toate taxele, impozitele şi comisioanele de distribuţie.

NU UITAŢI !!! MUZEUL SATULUI BĂNĂŢEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpăraţi bilete din timp.

INFO

www.plai.ro

www.manuchao.net

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: