MannyFest – Festivalul Artelor Vizuale, 20-30 august

Cea de a saptea editie a „ManyFest”, Festival al Artelor Vizuale va avea loc in perioada 20-30 august 2013, la Timisoara, desfăsurându-se concomitent cu cel de-al doilea festival al asociatiei, „T4T”, Festival de Teatru in Limba Engleza pentru Tineri.

In acest an, „ManyFest” va include sectiunile de scurt-metraj, fotografie si grafica. Inscrierile se fac pana pe data de 27 iulie 2013. Selectia participantilor pentru cea de-a saptea editie „ManyFest” se va desfasura astfel:

INSCRIERE

In functie de sectiunea la care se doreste participarea se vor trimite:

  • grafica – doua lucrari
  • fotografie – doua fotografii
  • scurt-metraj – un filmulet de tip documentar, fictiune sau experimental (cu o durata de maximum 10 minute) care sa aiba la baza conceptul editiei actuale a „ManyFest”.

Inscrierile se fac in functie de grupa de varsta, fie la grupa de 14-18 ani, fie la cea de 19-24 ani. Anul acesta, „ManyFest” doreste sa aduca in fata tuturor participantilor ideea de comportament ludic, de joaca, pentru lucrarile de inscriere: „Fii copil, dar nu unul prea copilaros. Munceste pentru a-ti indeplini visurile, dar nu uita sa te bucuri de viata. Intreaba-te mereu: sunt incantat de ceea ce fac?

In urma evaluarii acestor lucrari, va avea loc selectia participantilor. Pentru regulamentul festivalului si pentru mai multe detalii privind modul de inscriere, accesaţi www.at4t.org sau contactati-ne la adresa de e-mail contact@4t.org.

INFO

www.at4t.org

www.facebook.com/ManyFestFestivalulArtelorVizuale

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: