“Mananca, Misca-te, Traieste” – un eveniment dedicat Zilei Internationale a Diabetului

"Mananca, Misca-te, Traieste" - un eveniment dedicat Zilei Internationale a Diabetuluia afisSub genericul “Mananca, Misca-te, Traieste”, Asociatia Agartha organizeaza la Iasi, in data de 14 noiembrie, un eveniment.

  • Manifestarile prilejuite cu aceasta ocazie se vor desfasura la Gabriel Center, strada Sf. Lazar, etaj 8, incepand cu ora 18.

Evenimentul isi propune sa promoveze in randul publicului iesean un stil de viata sanatos in care un regim alimentar usor, combinat cu exercitii fizice si cu o atitudine pozitiva, poate reduce semnificativ riscul aparitiei bolilor de nutritie.

“A fost o necesitate initierea acestui proiect deoarece s-a constatat o crestere a imbolnavirilor cauzate de o nutritie deficitara. Numai in cazul diabetului exista 250 de milioane de oameni diagnosticati cu acest tip de boala, dintre care 55,2 milioane in Europa. In Romania, potrivit Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, peste 600.000 de romani sunt inregistrati ca sufera in prezent de diabet si in fiecare an apar aproximativ 50.000 de cazuri noi de imbolnaviri”, spune Ruxandra Krisan, unul dintre organizatorii evenimentului.

La manifestari sunt invitate toate persoanele interesate de un stil sanatos de viata sau care doresc sa afle cat mai multe despre diete sanatoase si informatii despre diabet.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

INSCRIERI

Accesul va fi insa in limita locurilor disponibile din sala, iar inscrierele se fac pe adresa asociatia.agartha@gmail.com pana la data de 12 noiembrie.

INFO

www.agartha-agartha.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: