Atelierul are loc la Iasi, sambata, 16 aprilie 2016, de la ora 14:00 si dureaza 3 ore, dar planifica-ti mai mult timp pentru asta pentru ca SIGUR va veti lungi la vorba.
STRUCTURA ATELIERULUI
Parte teoretica (prezentare interactiva, 1 ora):
– Tranzitia la solide – principii de baza
– Cand, cum, cu ce incepem diversificarea?
– Cantitatea optima de hrana pe diferite etape de varsta
– Cum adaptam mesele de lapte in diversificare
– Clasificarea alimentelor dupa continutul nutritiv
– Auto-diversificarea
Parte practica (degustare de retete si ingrediente, exercitii interactive pe cazuri specifice, 2 ore):
– Degustare de ingrediente si superalimente cu inalta valoare nutritiva (cu sprijinul Casuta Naturii – explicarea detaliata a fiecaruia, in ce preparate poate fi folosit, cum se comporta la gatit, mini ghid cu retete de bebelusi/copii pentru fiecare din ele
– Gatirea corecta a cerealelor, pseudocerealelor, nucilor, semintelor si leguminoaselor + mini ghid cu retete de bebelusi/copii pentru fiecare din ele
– Tehnici de gatit optime de adoptat intr-o familie cu copii mici
– Ustensile de gatit (ocazie cu care aflati raspunsul meu la vesnica intrebare „ce blender sa-mi iau?” 🙂
– Combinarea corecta a alimentelor (informatie de baza pentru orice adult!)
– PLANURILE ALIMENTARE – cel mai eficient instrument de organizare a meselor in familie! Afla de ce e bine sa le folosesti si cum se fac, construieste impreuna cu mine planul alimentar al familiei tale pe o saptamana!
PARTICIPARE
Pretul cursului este 150 lei/mama. Participantii vor primi suport de curs cu toate informatiile punctate mai sus la structura cursului in detaliu PLUS un mini ghid cu retete. INSCRIEREA se face completand acest formular: https://goo.gl/eZ4mPz. Daca ai intrebari legate de acest atelier poti suna la 0749.964.677, sau poti scrie la mihaela.brailescu@gmail.com