Mamele petrec impreuna pentru o cauza umanitara

Sâmbătă, 21 aprilie de la ora 16:00, ne întâlnim la Soft&Grace. Va veti conecta vorbind despre legătura complexă a femeii cu bucătăria și luând masa împreună. Veti ajuta la gătitul a două feluri de mâncare pe care mai apoi le veti livra oamenilor străzii.

 

Gazda, Bogdan Puiu de la Soft & Grace, va primește în bucătăria lui și va invită să dati o mână de ajutor într-un proiect de suflet. Când nu face ateliere de gătit pentru copii ori adulți, Bogdan gătește pentru oamenii străzii.

Haideți să petreceti 3 ore gătind împreună cu el și colegii lui pentru semenii noștri care nu au bucătărie. Dacă nu vă pricepeți la gătit nu vă faceți griji! Exista multe feluri în care vă puteți implica.

INSCRIERE

Înscrierea se face completând formularul și efectuând plata conform datelor primite mai apoi pe e-mail. goo.gl/forms/poLWyrtLf7WEO1ss1. Costul participării este de 100 lei/personă, din care se va asigura materia primă necesară gătitului unei mese calde pentru oamenii străzii și pentru participanti. Dacă nu puteți participa direct la eveniment, dar totuși vreți să dați o mână de ajutor, puteți dona bani în contul asociației TROC sau puteți aduce alimente la sediu Soft&Grace, de luni pana vineri între orele 10 – 19.

~Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății.~

INFO

Sfatul Mamei

www.facebook.com/SfatulMamei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: