Mamele petrec impreuna la Retro Cafe

Se spune că e nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil. Cum nu vă putem pune la dispoziție un sat întreg, vă invităm să vă creați propriul trib, SÂMBĂTĂ, 11 MARTIE 2017 de la ora 16:00 la RETRO CAFE.

Inspirată de două intrumente de parentaj de la Hand in Hand Parenting numite Listening Partnerships (Parteneriatele de Ascultare) și Palaylistening (Ascultare prin Joacă), petrecerea de sâmbătă, organizată de Sfatul Mamei și Retro Cafe, va fi ocazia perfectă de a vă deconecta de rutina zilnică și de a vă conecta cu mama bună și iubitoare care v-ați închipuit întotdeauna că veți fi, pentru a vă descărca sufletul de greutățile parentajului, pentru a afla povești asemănătoare sau total diferite de ale voastre, a cunoaște mame dedicate unui mod de parentaj cald și empatic și de a vă DISTRA.

Va fi MUZICĂ! Va fi DISTRACȚIE! Va fi CONECTARE! Vor fi SURPRIZE!

Știm cât de mult munciți, cât de mult vă pasă de copii și de mersul bun al lucrurilor, dar mai știm că și voi aveți nevoie de o pauză, de un răsfăț. Le meritați din plin!!

REZERVARE

O să vă luam ușurel totuși. Ce ziceti să puneți deoparte 30 de lei și veniți cu ei Sâmbătă, 11 martie 2017 la Retro Cafe ca să vă răsfățăm cu ceaiuri, cafele, ciocolate calde și alte surprize? Locurile sunt limitate, așa că vă invităm să completați formularul următor pentru a vă asigura un loc confortabil: goo.gl/forms/MW0IB9vm7t7zdodI2

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

www.facebook.com/Retro Cafe

PE ACEEASI TEMA:

Heelo, Weekend @The Trumpets

Christmas Party@Tribo

Once upon a midnight dreary @Time Out

Black Glue @Time Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

La Clubul Cinefililor, în martie, miercurea, ne întâlnim cu Francois Truffaut

Moonlight Breakfast LIVE in Underground!

Scrie un comentariu: