Mălăieş în Călcăieş @Teatru Fix

Salut! Nu-i aşa că ţi-e dor de copilărie, de joacă şi de poveste? Vino la Teatru Fix, joi, 9 februarie 2017, ora 19:00  la “Mălăieş în Călcăieş”, un spectacol de teatru marca Frilensăr, ce-şi propune să readucă în prim plan tradiţiile şi obiceiurile ca factor esenţial în recăpătarea identităţii naţionale.

Sună măreţ, dar de fapt e o joacă de copii mari pe un scenariu din “Capra cu trei iezi”, o joacă plină de umor şi voie bună.

(..)am convingerea că aceşti tineri talentaţi pot funcţiona mereu cu aceeaşi ardere totală, împingându-şi limitele fizice până la visceralitate şi dinamitând clişeele. Linia experimentală pe care şi-au asumat-o merită explorată în continuare, fără concesii şi fără complexe. Nu e greu să ţi-i imaginezi pe o scenă mare, într-un subsol murdar sau – de ce nu – chiar într-o peşteră. Pentru că, pur şi simplu, pe Frilensări îi roade teatrul la lingurică.” ( Beatrice Lepadat, in Agenda Liternet)

“Mălăieş în Călcăieş” a castigat premiul pentru “ Cea mai bună dramaturgie” în cadrul Maratonului de teatru independent Bucharest Fringe 2014 și premiul “mioritic carpato-danubiano-pontic” în cadrul  Festivalului National de Teatru Independent.

Distribuție: Loredana Cosovanu ( cea mai bună actriță la Gala Hop 2012), Alina Mîndru, Claudia Chiraș, Ovidiu Cosovanu, Dumitru Georgescu, Tiberiu Enache, Daniel Chirilă. Regia: colectiva; Coregrafie: Beatrice Volbea; Adaptare: Daniel Chirila

Spectacolul face parte din trilogia emoțiilor tradițional neînchipuite: TRISTORY. O poveste (Mălăieș în Călcăieș), un basm (Once Upon) și-o baladă (MIORITZA) trecute și filtrate prin câțiva oameni născuți pe aceeași lungime de undă, într-un popor în care tristețea și bucuria s-au iubit itotdeauna.

BILETE SI REZERVARI

Suport artist: 25 lei/(60 lei pentru toate cele trei spectacole Frilensar). Rezervari: 0724.921.212. Spectacol adresat tuturor categoriilor de varsta.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

Frilensăr

www.facebook.com/Frilensar

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: