Make fruit fare everywhere – training pentru activisti si formatori

În perioada 6-7 octombrie se va organiza la Iași un training adresat activiștilor și formatorilor din România, care sunt interesați de promovarea și multiplicarea de acțiuni și campanii care încurajează comerțul echitabil, drepturile omului și protecția mediului.

Rezervă-ți două zile în luna Octombrie și vino la Iași să înveti ce înseamnă comerțul echitabil (fair trade), ce presupune această certificare și cum poate fi ea adusă mai aproape de consumatorii din România. Cu aceste informații poți deveni și tu un luptător pașnic pentru respectarea oamenilor, a naturii și-a drepturilor lor oriunde pe glob implicându-te activ în comunitatea ta și informându-ți concetățenii.

Trainingul este gratuit, iar transportul, cazarea și o parte din mese sunt decontate prin intermediul proiectului #MakeFruitFair. Traineri sunt Alexandru Bodnar si Buburuzanu Robert, membri ai Asociatiei Mai Bine.

Alexandru Bodnar este coordonator de proiecte în asociația Mai Bine, în care este membru activ de peste 7 ani de zile. Alexandru își propune să găsească și să dezvăluie ce e mai bun din oameni, iar activitățile care îl motivează implică respectarea drepturilor oamenilor, ale animalelor și protejarea mediului înconjurător, ca urmare a recunoașterii diversității și interdependenței care caracterizează formele de viață de pe această planetă.

Buburuzanu Robert coordonează campania Make Fruit Fair de un an și este membru convins și activ al Asociației Mai Bine de 4 ani. Este absolvent al Facultății de Istorie de unde și-a însușit un simț a duratei schimbărilor și-a importanței implicării active în comunitatea din care faci parte, pentru, tocmai, a exista acea schimbare. În același timp s-a convins în timp că nici un val nu a fost inițial mare ci doar o unduire.

INSCRIERE

Completează acest formular până cel târziu duminică, 24 septembrie. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru a le transmite agenda și detalii suplimentare cu privire la organizarea atelierului.

INFO

Asociatia Mai Bine

contact@maibine.eu

www.maibine.org/mffe

www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: