MaiVenim #9 Ada Kaleh, Vinyl Speed Adjust

Vara aduce soare, caldura si multa distractie, de aceea esti ivitat sa te racoresti si sa dansezi in noaptea de 20 iulie la un event cum n-a mai fost, intr-o locatie noua, “in premiera“ pentru ei. Si pentru ca le plac schimbarile si diversitatea, vor veni cu o noua instalatie visual, meniuri, concursuri si premii.

Magia va fi adusa de catre :

Vinyl Speed Adjust, in premiera la Iasi, duo-ul consacrat pentru catalogul lor dominat de vinyl-uri. Asa cum sugereaza si pseudonimul lor, baietii au o afinitate deosebita pentru placi, lansand fara doar si poate discuri de o calitate superioara.

Facand parte dintr-o categorie aparte de producatori, compozitiile lui Iulian (Ada Kaleh) combina ritmuri hipnotice cu sunete organice si bogate, ce transpun ascultatorul intr-un “prezent continuu”, deschizand calea catre un spatiu sinestezic.

Pentru mine, procesul creator este un moment de nebunie temporara”, spune Iulian. “Imi place sa lucrez cu texturi si straturi muzicale ce se unifica precum petalele unei flori de lotus, impletindu-se si despletindu-se”.

Parteneri: RomConfort | Telekom Electronic Beats | Tatratea

BILETE

Pret bilet: 25 lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

INFO

Skin Music Lounge

Str. Sf. Lazar 27, Iasi

Telefon: 0748 130 500

FBwww.facebook.com/SkinMusicLoungeIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: