Maideyi: Spectacolul de teatru „FEROMONII”

feromonii-afis-iasi-maideyi-2014
“FEROMONII” propune o reflecţie asupra originii, a naturii şi a alterităţii dragostei, fiind axat pe o deconstrucţie ironica a convingerilor noastre idealiste. Dragostea este un sentiment pe care oamenii l-au atribuit de-a lungul timpului sufletului, inimii sau unui transcendent ce se ridică deasupra corpului fizic.
Spectacolul “Feromonii” pe scena din Cafeneaua Maideyi, Duminica, 11 mai 2014, ora 20:00.
De ce ea? De ce el? De ce sentimentul se naşte, uneori, instantaneu între două persoane?

Care este explicaţia pentru “fluturii din stomac”? De ce dragostea, atât de intensă şi de puternică, se stinge dintr-o dată? Ce ne face să fim atraşi de o persoană diferită, nouă, încât să ne îndrăgostim? Atracţia e o forţă atât de puternică încât să ţină laolaltă doi oameni complet diferiţi? De ce gravităm în jurul unor persoane şi nu în jurul altora? Exista oare partener ideal într-o relaţie?

Misterul dragostei este departe de credinţele idealiste şi foarte aproape de noi, de proprii noştri atomi. Dacă admitem că la originea “fluturilor din stomac” se poate afla o simplă reacţie chimică, îl vom putea gestiona mai bine atunci când apare, ferindu-ne, astfel, de eventualele iluzii şi decepţii.

Relaţia dintre Marian şi Mariana începe într-o notă optimistă şi cei doi decid să se căsătorească. Ce se va întampla însa dacă vor descoperi că nu sunt făcuţi unul pentru altul? Vor reuşi să se salveze şi să-şi salveze, în acelaşi timp, mariajul? Rămâne de văzut…

  • FEROMONII, un text de Theo Herghelegiu;
  • Regia: Vlad Volf;
  • Cu: Alexandra Acalfoae, Sorin CImbru, Ada Lupu, Cosmina Rusu, Anca Pascu.

BILETE ȘI REZERVĂRI

Rezervari: 0749.382.554.
Bilete: 13 lei (10 lei pentru studenti).

INFO

www.maideyi.ro
facebook-Maideyi-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: