Mai Venim #4

Pe data de 2 Noiembrie 2018, începând cu ora 22:00 , la Sunrise Club Iași, ești așteptat pentru a lua parte la un Rave unic. Se vor întâlni pe același afiș artiști de renume atât din țară, cât și din străinătate.

Herodot – Dj, producător, label owner, inginer de sunet și cel mai talentat reprezentant al undergroundului bucureștean, Herodot este popular în cadrul scenelor minimal. A început să mixeze cu mulți ani în urmă, de pe vremea când era un adolescent și încă de pe atunci a devenit foarte apreciat în rândul colegilor de breaslă și al publicului.

Hostox și dragostea sa pentru muzică sunt mereu în top! Din copilărie a început să exploreze diversitatea de genuri muzicale și sunete, care i-au adus bucurie și inspirație. Născut în Transilvania și crescut în Ponza, unde scena muzicală underground este complet inexistentă, a început să răspândească vibrații bune în întreaga lume cu producțiile sale muzicale. Este într-o continuă căutare a inspirației pentru piesele sale, care oferă energie și pozitivitate ascultătorilor.

Illan Nicciani – iubitor al minimal-ului și microhouse-ului, creațiile sale sunt construite pe accente vibrante, ascendente și descendente, cu o linie de bass amețitoare. Într-un mix melodios și încrezător, Illan transpune audiența într-o transă cu tonuri psihedelice, surprinzătoare. Prezent prin marile cluburi ale lumii precum Rex Club (Paris), Output (Brooklyn), La Fabrica in Cordoba (Argentina), Illan alege vinilurile în detrimentul stick-urilor, pentru a transmite cele mai pure sunete posibile.

Pe toți 3 îi puteți întâlni pe 2 Noiembrie.

BILETE

Preț bilete : Early bird : 25 RON – primele 100 bilete; First release : 30 RON – următoarele 100 bilete; Regular ticket: 35 RON. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro

Parteneri: RomConfort | Telekom Electronic Beats | Tatratea

 

INFO

Sunrise Lounge

Soseaua Aroneanu nr. 8 (Complexul Ciric)

sunriseclub.ro/sunrise-lounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: