Mai tinara cu 20 de ani, fara bisturiu

Wendy Powell, care are 40 de ani, nu este niciodata crezuta atunci cand isi dezvaluie varsta. Aspectul femeii nu se datoreaza unor diete sau vreunei operatii estetice, ci eliminarii zaharului din alimentatie. Teoria ei pare sa fie sustinuta si de stiinta, dupa ce cercetatorii de la o universitate din Olanda au descoperit o legatura intre cantitatea de zahar din sange si felul in care arata persoanele in varsta.

Wendy Powell

Wendy Powell afirma ca aspectul ei intinerit de datoreaza eliminarii zaharului din alimentatie

Ma simt extraordinar cand ma intalnesc cu oameni pe care nu i-am mai vazut de mult si acestia imi spun ca arat mai bine decat acum 20 de ani“, a declarat Wendy Powell, potrivit Daily Mail.

Femeia, antrenor personal si mama a doi copii din Truro (Cornwall), spune ca aspectul ei intinerit de datoreaza eliminarii zaharului din alimentatie. Ea sustine ca a ales aceasta varianta, in urma cu 11 ani, pentru a se pregati in meseria ei de antrenor personal, si ca dupa ce a constatat ca o astfel de dieta ii imbunatateste mult aspectul fizic si mai ales calitatea pielii, mai eficient decat orice alt produs cosmetic, a continuat-o.

Acum, descoperirile femeii sunt sustinute de stiinta. Cercetatorii de la Leiden University Medical Centre din Olanda si Unilever din Marea Britanie au masurat nivelul zaharului din sange la 600 de barbati si femei cu varste cuprinse intre 50 si 70 de ani si au concluzionat ca exista o legatura directa intre cantitatea de zahar din sange si felul in care arata persoanele in varsta.

In cadrul studiului, dupa efectuarea masuratorilor, fotografii ale acelor oameni au fost prezentate in fata unei comisii formate din 60 de persoane. S-a constatat astfel ca persoanele cu un nivel al zaharului crescut erau catalogate ca fiind mai batrane decat celelalte. Astfel, o crestere a nivelului zaharului din sange cu 1 mm/l adauga la varsta persoanei respective inca 5 luni.

Sursa: Daily Mail

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: