Mai multa pofta de gatit cu noua oferta la produse si ustensile pentru bucatarie de la Lidl

Din 24 iulie, pofta de gatit îti va veni imediat ce vei vedea noua oferta la produse si ustensile pentru bucatarie de la Lidl. Fie ca esti un pasionat al artei culinare sau îti place sa ai mereu la îndemâna toate accesoriile necesare pentru a pregati o masa gustoasa, la Lidl vei gasi cu siguranta cel putin un produs pe care ti-l vei dori neaparat în bucataria ta.

Daca îti place sa-ti rasfeti prietenii si familia cu prajituri pregatite în casa, atunci trebuie sa ai în bucatarie formele de copt cu strat ceramic (24.99 lei/buc). Cu 3 modele diferite, acestea sunt perfecte pentru a pregati deserturile preferate de cei dragi.

Secretul unei retete de succes consta în modalitatea de preparare, dar si în ustensilele si echipamentele pe care le ai la dispozitie. Un aparat electric de maruntit (49.99 lei) sau un cântar de bucatarie (29.99 lei) sunt necesare atunci când vrei sa obtii rezultatul dorit în pregatirea mâncarurilor preferate. Pe lânga acestea, paharele gradate (9.99 lei/set) nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta.

Fie ca vrei sa prepari mâncare pentru doua, sase sau zece persoane, trebuie sa te asiguri ca ai mereu la îndemâna oala, tigaia sau vasul potrivit. Asa ca, alege tigai din aluminiu de 20 centimetri (19.99 lei), oale din aluminiu cu un volum de 2,4 litri (39.99 lei) sau de dimensiuni mai mari sau mai mici, pentru a gati de fiecare data atât cât îti doresti.

Pentru un picnic relaxant, asigura-te ca ai la dispozitie tot arsenalul necesar. Recipientul pentru petreceri (29.99 lei) nu trebuie sa lipseasca. Cu doua caserole care pot fi folosite independent sau îmbinate, acesta este ideal pentru transportarea bucatelor. Pentru preparatele pe care vrei sa le conservi mai mult timp în frigider, poti opta si pentru seturile de caserole (16.99 lei).

Dupa fiecare masa sau sesiune de gatit, asigura-te ca nu va ramâne nicio urma de murdarie. Pastreaza mereu în bucatarie un aspirator de mâna umed/uscat (99.99 lei).

Din 24 iulie, oferta la produse si ustensile de bucatarie de la Lidl îti da mai multa pofta de gatit!

MAGAZINE LIDL IASI

  • Adrese: Str. Tabacului 7A; Str. Niceman 2; Str. Vasile Lupu 78; Str. Pantelimon Halipa 3C; Bd. Chimiei 2A; Str. Nicolina 2A
  • Program: L-S 7.30 – 22.00 / D: 8.00-18.00

INFO

www.lidl.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: