Mai Magic cu Paula Seling & Band

 

Paula Seling va cânta LIVE la Teatrul Luceafărul, miercuri, 22 mai, incepand cu orele 18.30. Împreună cu trupa sa, Paula va crea o atmosferă muzicală deosebită prin susținerea celor mai cunoscute piese ce au fost lansate de-a lungul carierei sale.

În deschiderea evenimentului, ne vor oferi un recital Teodora Albu și Bianca Sava, studente la Universitatea Națională de Arte George Enescu Iași, câștigătoare de concursuri naționale de muzică.

Evenimentul este organizat de Echipa White Wings, formată din 11 masteranzi ai Facultăţii  de Economie și Administrarea Afacerilor. Scopul evenimentului este de a-l ajuta pe Robert, un băiețel de 4 ani bolnav de tetrapareză spastică și care are nevoie de terapie la o clinică din Barcelona. Astfel că, banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi donați către Asociația “Aripi pentru Robert”, oferindu-i lui Robert o șansă la viață.

BILETE

Biletele vor putea fi achiziționate de la Cafeneaua Noastră, Strada Sfântul Lazăr, nr. 30, vis a vis de KFC, sau la numărul de telefon 0742809305. Sunt disponibile si online pe iabilet.ro la pretul de 40 lei.

INFO

White Wings

www.facebook.com/whitewingsevent

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: