Mai este putin pana la cel mai important eveniment regional din Romania de HR

13 speakeri si 120 de specialisti in HR din Iasi, Galati, Bralad, Suceava, Chisinau, Bucuresti,  Arad, Oradea si Cluj isi dau intalnire pe 17 octombrie la HR Summit Iasi, incepand cu orele 08:00, la Grand Hotel Traian Iasi.

La HR Summit Iasi, participantii vor avea ocazia sa cunoasca si sa comunice direct cu specialisti in resurse umane din intreaga tara, sa isi extinda reteaua de contacte, sa asimileze noi practici si sa afle in premiera noile tendinte de pe piata  de HR nationala si internationala.

Doru Dinu, Senior Trainer Dale Carnegie, va prezenta un rezultatul unui studiu despre employee engagement, finalizat in luna martie a acestui an, la care au participat 60 de tari- printre care si Romania.

Irina Arsene, CEO Mindit, ne va vorbi despre avantajele procesului de background screening atat pentru angajati, cat si pentru angajatori si ne va pune la dispozitie in premiera o aplicatie care ne va ajuta sa intelegem mai bine procesul de background checking.

Bulent Duagi, HR Business Partner Adobe Romania, ne va arata o noua perspeciva asupra industriei de resurse umane prin workshop-ul HR&User Experience Design.

Conferinta este completata de zona expozitionala, deschisa publicului larg, unde companiile si furnizorii de servicii din domeniul HR isi vor expune portofoliile de produse si oferte, facilitand interactiunea firmelor de recrutare , HR, traning&coaching cu managerii si specialistii din domeniu.

Companii precum Signal Iduna, Noble Manhattan, Romanian Software si Mindit vor prezenta intr-o maniera cat mai creativa cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.  Organizam targuri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri si seminarii.

VEZI SI: HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane la Iasi

INFO

iasi.hrsummit.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: