„Magie și dans”, un spectacol caritabil de excepție la Iași

Evenimentul Magie si Dans este un spectacol caritabil organizat de Stud Pass si Asociatia „Speranta Pentru Ingerasi” care are ca scop strangerea unei sume de cel putin 15.000 de euro care vor fi donati pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale din Municipiul Iasi. Totodata, vom incerca din rasputeri sa transformam o poveste in realitate si anume sa contribuim la construirea unui centru de plasament privat pentru copii abandonați in spitale.

Banii vor fi directionati catre centrele de plasament din Municipiul Iasi si catre un grup de copii bolnavi de cancer care au mare nevoie de ajutorul nostru. Persoanele si companiile care sustin evenimentul vor primi poze de la copiii ce au beneficiat de ajutor pentru a simti bucuria pe care donatia a creat-o in sufletele micutilor si un raport cu modul concret in care au fost cheltuiti banii donati pana la 31 ianuarie 2014.

INVITATI

Va fi un eveniment deosebit care va spune o poveste despre daruire si magia sarbatorilor prin momente de dans si iluzionism. Invitatul special al serii este Vlad Grigorescu care ne-a incantat cu momente magice si in finala concursului Romanii au Talent.

Vlad Grigorescu

In primul rand, Vlad este un ARTIST, unul dintre cei mai buni pe care ii are Romania in momentul de fata. Este cel care a dus magia la un alt nivel prin originalitate si prezentare. De fiecare data incearca sa transmita ceva. Totul are un mesaj ascuns, o morala, o idee care creeaza emotie si suspans.

In al doilea rand, Vlad este un ENTERTAINER. Sutele de ore pe scena, in fata oamenilor isi spun cuvantul. Stie cum sa incante publicul si reuseste sa creeze divertisment si amintiri de neuitat.

In al treilea rand, Vlad este un MAGICIAN care va face fiecare spectator sa se intrebe: „Oare cum este posibil?”.

Ansamblul Orpheas

Ansamblul este compus din tineri care se antreneaza cu pasiune pentru a transmite prin dans o parte din cultura si traditiile GRECESTI. Pe pasi antrenanti dansatorii reusesc sa anime si sa energizeze publicul. Ansamblul Orpheas a sustinut spectacole de success la nivel national si international.

Dance Energy

Scoala „Dance Energy” ofera publicului un show incendiar pe stiluri de dans latino si clasice. Dansatorii transmit pasiune si energie prin miscarile lor si reusesc sa transmita publicului o emotie care incanta si creeaza o atmosfera speciala. Dansul inseamna inseamna pentru cei de la Dance Energy un mod de viata.

Tango Feliz

Dincolo de limbajul sec al cifrelor, privind in urma cu nostalgie, vedem cum, pe urmele pasilor nostri s-au adunat o multime de lucruri minunate: prietenii noi, momente de comunicare calda de la suflet la suflet, de cunoastere dincolo de cuvinte si multe clipe unice, create de acest adevarat magician al vietii care este TAGOUL.

Universul Latino

Scoala Universul Latino Dance, este prima scoala din Iasi care incepand cu noiembrie 2010 ofera in exclusivitate cursuri de dansuri caraibice SALSA, BACHATA, MERENGUE. Cursurile sunt deschise tuturor persoanelor care iubesc sa se distreze dansand intr-o atmosfera placuta si antrenanta, indiferent de varsta.

PROGRAM

Sunteți așteptați pe 14 decembrie, începând cu ora 17:40 la Palas Mall, sala Conference Hall. Evenimentul va incepe la ora 18:00, accesul în sala nu este permis dupa inceperea spectacolului.

  • 17:40 – 18:00    Sosirea invitatilor
  • 18:00 – 18:10    Poveste magica
  • 18:30 – 18:40    Improvizatie, leading si feeling cu Tango Feliz
  • 18:50 – 19:05    Ingerasii de Craciun
  • 19:05 – 19:40    Spectacol incendiar de magie cu Vlad Grigorescu (finalist Românii au Talent)
  • 20:30 – …:…    Petrecere cu muzică bună la Oxford Pub

ÎNSCRIERI/ DONAȚII

Participarea se face pe baza unei invitatii speciale. Poti primi si tu o invitatie la evenimentul Magie si Dans in schimbul unei donatii de minim 50 de lei. Locurile sunt limitate. Daca reprezinti o firma iti oferim un pachet de promovare in schimbul donatiei.

Inscrie-te folosind formularul de la acest link:

INFO

http://studpass.ro

https://www.facebook.com/Speranta.pentru.ingerasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: