Magic Friday cu Robbie Williams

Robbie Williams este artistul pe care Magic FM îl aniversează pe 7 februarie, în cadrul Magic Friday. Postul de radio va difuza, pe parcursul întregii zile, cele mai frumoase cântece ale acestuia, dar si informatii despre cariera sa muzicală.

E o zi specială vineri, la Magic FM, unde îl sărbătorim pe unul dintre cei mai iubiti, comentati si asteptati artisti – pentru că sperăm că va concerta si în România. Robbie Williams împlineste 40 de ani pe 13 februarie, iar la Magic FM are o zi întreagă dedicată povestilor frumoase si muzicii lui” afirmă Liana Stanciu si Raul Brebu, realizatorii matinalului Magic Start de la Magic FM.

Robert Peter Williams, născut la 13 februarie 1974, si-a început cariera ca membru al trupei Take That, în 1990. În 1995, a părăsit formatia, după ce aceasta vânduse 25 de milioane de discuri, pentru a-si începe cariera solo.

Până în prezent, artistul a vândut peste 55 de miloane de albume si 17 milioane de single-uri, intrând în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. În 2004 a fost introdus în UK Music Hall of Fame fiind votat „Cel mai bun artist al anilor ’90”.

Povestea lui Robbie Williams este plină de picanterii, dar si de cântece de suflet. Întotdeauna personalitatea complexă a lui Robbie Williams a reusit să iasă la suprafată în prezenta pe scenă, dar si în multitudinea de declaratii incendiare.

În 2013, Robbie Williams a lansat albumul de studio cu numărul 10, album pe care îl promovează acum printr-o serie de concerte numite chiar ‘Swings Both Ways Live’.

INFO

www.magicfm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: