Magia baloanelor – primul festival al baloanelor cu aer cald din Moldova

afis-final-magia

Festivalul Magia Baloanelor aduce pentru prima dată în Moldova un spectacol de culoare al baloanelor cu aer cald și promovează zborul cu balonul, atât în văzduh, cât și ancorat. Îți propunem să devii parte a magiei și să te lași cuprins de emoția și bucuria unei experiențe noi.

Imaginează-ti să vezi sute de feţe zâmbitoare uimite de spectacolul magic al baloanelor cu aer cald umplând cerul cu un caleidoscop de culori, să auzi huruitul arzătoarelor în timp ce încălzesc aerul din baloane pregătindu-se de lansare, să simţi senzaţia copleşitoare de pace şi linişte, în timp ce pluteşti încotro te duce vântul, în lumina caldă a soarelui în zori şi la apus.

Vor fi invitate intre 7 si 9 baloane din Romania, Ungaria si Moldova. Lansarile in masa ale acestora vor avea loc de doua ori pe zi, la 7 am si la 18.30  (in functie de vreme).  In plus, se vor organiza dupa –amiaza sesiuni de zbor captiv.  Pentru zborul liber nu vor mai fi sunt locuri disponibile, iar pentru cel captiv nu se fac rezervari in avans.

PROGRAM

06.05.2016 – Vineri

  • 07.00 – Ascensiune in masa*
  • 18.30 – Ascensiune in masa*
  • 18.30 – Sesiune zboruri captive*

07.05.2016 – Sambata

  • 07.00– Ascensiune in masa*
  • 18.30 – Ascensiune in masa*
  • 18.30 – Sesiune zboruri captive*

08.05.2016 – Duminica

  • 07.00– Ascensiune in masa*
  • 18.30 – Ascensiune in masa*
  • 18.30 – 20.30 – Sesiune zboruri captive*

*direct dependent de vreme

Toata ziua: standuri cu mancare, bauturi, cafea, obiecte artizanale, muzica, zona sportiva oferita de Decathlon, tir cu arcul (Tir cu arcul Iasi), plimbari cu parapanta motorizata. Pentru cei mici vor fi distractiile lor preferate: togoban gonflabil, trambulina, ateliere ate impletite, concurs avioane de hartie etc.

LOCALIZARE

Razboieni, comuna Ion Neculce, Iasi, 6-8 mai. Terenul ingradit aferent Avi-Top, la intrarea in Razboieni, dinspre Iasi, pe dreapta.

In schita de mai jos este semnalizata parcarea. Fiind prima editie, organizatorii nu au putut estima un numar de participanti. Veti putea parca in zona semnalizata – parcare rezervata. Insa sunteti rugati sa  porniti mai devreme, pentru a nu pierde timp cu parcarea! Nu blocati drumul european sau comunal, pentru a lasa libere caile de acces masinilor speciale si celor ale pilotilor. Locurile de parcare nu sunt proprietatea organizatorilor Magia Baloanelor. Magia Baloanelor nu asigura paza acestora si nu isi asuma responsabilitatea in caz de daune sau furt asupra oricarui vehicul sau bun aflat in aceste zone.

magia baloanelor-localizare

INFO

www.magiabaloanelor.ro

www.facebook.com/magiabaloanelor

PE ACEEASI TEMA:

ZILELE NORDULUI 2019. Experiment electric/acustic în Poiana Teioasa, competiții sportive și tururi ghidate în regiune

Water Music Festival Ceahlau

VegFest 2019 – Festivalul cu cea mai mică amprentă de carbon din România va avea loc la Bucuresti

Strada Lapusneanu se pregateste de festival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Ultimul draft al documentarului „Ultima transhumanţă” va fi proiectat la Muzeul Etnografic al Moldovei

Concert simfonic – Beethoven I. Dirijor: Sander Teepen

„Paradise Hills” la Cinema Ateneu

„Jurnalul familiei -escu” – PREMIERA la Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: