Magazinultau.ro sarbatoreste 12 ani cu o interfata noua si oferte speciale

Anul acesta, Magazinultau.ro sarbatoreste 12 ani de existenta, o varsta respectabila in domeniul e-commerce. Aniversarea aduce cu sine si rebranding-ul magazinului: o noua interfata, mult mai prietenoasa si mai facila pentru clienti. Bineinteles, nu vor lipsi ofertele speciale intre 18 si 30 noiembrie, totul culminand cu ofertele speciale de Black Friday.

Cu 12 ani in urma, in noiembrie 2001,  o echipa de entuziasti, cu experienta in domeniul IT si spirit antreprenorial, a inceput sa amenajeze rafturile virtuale din Magazinultau.ro, umplandu-le cu produse electronice, componente IT si periferice, jocuri si accesorii. Initiativa lor se numara printre primele de acest gen din Romania, Magazinultau.ro fiind printre pionerii magazinelor online.

Cu o cifra de afaceri de 5 milioane de euro si cu numeroase branduri de renume in portofoliu, Magazinultau.ro s-a impus in primele optiuni ale romanilor pentru achizitionarea de produse IT si conexe, lucru obtinut printr-o oferta variata si mereu actualizata de produse si gadgeturi, mentinerea unor preturi foarte avantajoase, atragerea de noi clienti si fidelizarea celor existenti prin oferte speciale si alte facilitati, suport specializat oferit clientilor. Magazinultau.ro incorporeaza si un blog prin intermediul caruia clientii sunt mereu informati cu privire la cele mai noi aparitii de pe piata IT sau de alte evenimente din domeniu.

Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers

Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers

« Alaturi de colegii mei de la Alliance Computers, ne-am implicat intr-un proiect de e-commerce care se integra firesc in politica de dezvoltare a companiei. Ne-am bazat pe cunostintele noastre si pe motivatie si nu am gresit. Am invatat prin a face si am testat diverse tactici de marketing, vanzarile fiind foarte bune. S-au schimbat multe de-a lungul anilor, de la comportamentul consumatorului, care s-a modificat o data cu tehnologia si cu fluctuatiile economice, la piata devenita mult mai competitiva. Tinem pasul cu tot ce se intampla pe piata si cu preferintele romanilor, avand ca obiectiv consolidarea business-ului prin optimizarea costurilor, eficientizarea proceselor operationale si extinderea categoriilor de produse.», explica Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers.

Magazinultau.ro este un magazin de comert electronic pentru produse IT si conexe operat de Alliance Computers, companie care activeaza cu succes de 12 ani pe piata de import, distributie si retail IT. Alliance Computers are ca parteneri strategici producatori ca Acer, Asus, Canon, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft,  Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba, iar in zona de gaming distribuie produsele Namco Bandai, Nordic Games, Lace Mamba, Codemasters, Atari, Trion si altii.

INFO

www.magazinultau.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: