Magazinul Bliss aduce la Iasi brandurile Jack & Jones si ONLY

Palas Mall şi-a completat portofoliul de branduri cu o nouă destinaţie de cumpărături pentru cei care vor să fie în pas cu moda. Magazinul Bliss este situat la parterul Galeriei Palas Mall, în proximitatea Hervis Sports, şi oferă o gamă variată de piese vestimentare în tendinţe.

Bliss aduce pentru prima dată pe piaţa ieşeană renumitele branduri internaţionale Jack & Jones şi ONLY. Într-un spaţiu modern şi nonconformist, Bliss reuneşte articole pentru femei şi pentru bărbaţi, definite prin calitatea materialelor şi respectarea ultimelor trenduri în domeniu. Pentru a găsi soluţii vestimentare perfecte, personalul acordă consultanţă fiecărui client.

Jack & Jones este unul dintre liderii producătorilor de îmbrăcăminte bărbătească din Europa, cu mai mult de 1.000 de magazine în 38 de ţări şi mii de parteneri de vânzări în toată lumea. Brandul oferă articole casual, destinate bărbaţilor cu spirit energic. Jack & Jones propune o diversitate de modele, ideale pentru cei care vor o garderobă la modă, dar comodă în acelaşi timp. Aceştia găsesc pe rafturile Bliss haine, accesorii şi încălţăminte, ce răspund tuturor preferinţelor în materie de fashion.

Brandul ONLY este vândut în peste 6.500 de magazine partenere şi se adresează exclusiv doamnelor şi domnişoarelor. Colecţiile ONLY respectă ultimele tendinţe, fiind caracterizate prin unicitate, stil şi înaltă clasă. Fiecare articol este creat pentru a oferi încredere şi rafinament. Piesele vestimentare ONLY se remarcă prin atenţia la detalii şi liniile confortabile, fiind alegerea potrivită pentru cele care îşi doresc un look modern şi feminin. ONLY este atât un brand fashion, cât şi un brand denim, care imprimă atitudine oricărei ţinute.

INFO

Bliss

Galeria Palas Mall, parter

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: