Magazin pentru fetite cochete la Iulius Mall

Iulius Mall Iasi

Miercuri, 1 iunie 2016, la etajul Iulius Mall se deschide magazinul Nouvelle by Luciana, dedicat mămicilor și fetițelor cochete. Noua locație este un mic univers al eleganței feminine, de la cele mai mici vârste.

Creațiile Nouvelle by Luciana sunt impresionante prin delicatețea caracteristică, detaliile atent lucrate, materialele rafinate folosite și designul deosebit, care le transformă pe cliente în adevărate prințese. În oferta noului magazin din Iulius Mall sunt disponibile rochii pentru ocazii speciale, indiferent că este vorba despre botez, serbare, aniversare sau petreceri. Piesele vestimentare Nouvelle by Luciana sunt unicate sau în serie limitată, modelele fiind create în atelierul propriu, lucrate manual, cu multă pasiune și migală. În plus, mămicile care își doresc să se asorteze cu fiicele lor pot alege de aici ținute identice.

În ziua inaugurării, Nouvelle by Luciana îi va întâmpina pe primii 50 de clienți cu oferte surpriză, iar pentru cei mici, deschiderea va fi marcată printr-un eveniment deosebit. De la ora 17.30, cei prezenți vor putea admira o prezentare de modă, iar micile domnișoare vor fi răsfățate cu sesiuni de facepainting, candy bar, fotografii amuzante și baloane colorate.

Tot de Ziua Copilului, KidsLand le-a pregătit năzdrăvanilor o petrecere așa cum își doresc. De la ora 17.00, cei mici vor fi întâmpinați de personajele lor preferate din desene animate, care și-au dat întâlnire la KidsLand, pentru a-i sărbători. Toți prichindeii sunt invitați să se distreze de ziua lor, cu muzică, dans și multe jocuri haioase. Invitați speciali la petrecere vor fi copiii din Ansamblul „Flori de primăvară”, de la Școala Populară de Arte „Titel Popovici”, condus de profesorul Romeo Luchian.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: