Made in Italy | Cinema Ateneu

Made in Italy este o comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert (Liam Neeson) care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack (Micheál Richardson) pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție.

Nici unul dintre ei nu se așteaptă să găsească vila, cândva splendidă, într-o deplorabilă stare de decădere…

Jack, un manager de galerie de artă de succes și ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, întrucât soția sa, Ruth (Yolanda Kettle), intenționează să-l părăsească, luând galeria, inima și sufletul lui cu ea. Singura speranță a lui Jack este să facă vândă rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reuși, el trebuie să ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Robert – o misiune mai ușor de spus decât de făcut.

Cei doi încep ajung în Toscana, și încep lucrul la casa dărăpănată. Renovările merg prost, iar tatăl și fiul nu sunt niciodată de acord, și asta nu ar fi prima dată. Lipsa experienței în bricolaj a lui Robert îl determină să caute ajutorul unor localnici, dar pentru Jack, starea casei pare să oglindească căutarea dureroasă a unor amintiri mai fericite cu mama sa din copilărie. În calea lui Jack apare, însă, promisiunea iubirii… Jack se îndrăgostește de Natalia, o tânără bucătăreasă italiană frumoasă și vivace, care face minuni culinare atât pentru trup, cât și pentru suflet în trattoria ei din sat. Totul pare să meargă bine, până când în peisaj apare fostul soț al Nataliei, care, prin crizele sale de gelozie va amenința relația abia înfiripată între cei doi tineri.

Casa încep să înflorească în căldura toscană, Jack încearcă în sfârșit să se confrunte cu durerea din ziua care i-a schimbat viața, aceea a morții mamei lui, și se pare că și Robert trebuie să facă ceva cu secretele pe care le-a păstrat în vilă. Robert și Jack trebuie să fie în sfârșit sinceri unul cu altul, dacă vor să-și construiască un viitor împreună.

Dar viitorul pare deja altfel acum, spre surprinderea lor…

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: