Macanache – Lansare Album Moft

MOFT este cel de al patrulea material discografic al artistului Macanache. El contine zece piese plus cateva surprize. Patru dintre piese au fost deja lansate, respectiv: Illegal, Poesie, Niste Funk si Reprezint.

Abordarea acestui material a fost una diferita, cobinand productia digitala cu diferite instrumente muzicale. Soundul este unul funky, underground, Rap si Boom Bap, transformandu-l, astfel, intr-un proiect mult mai matur decat proiectele anterioare.

Instrumentalele au fost realizate cu ajutorul mai multor producatori, beatmakeri si instrumentisti din Romania, respectiv: Chris Jazz, Nerub, Dash, Capestan (Zona 9), FLG, Radu Burcea, Silviu Ruta, Gorgon Grigorescu si multi alti.

Macanache a colaborat si pe partea de inginerie de sunet, productie aditionala, mixare si masterizare cu diferiti producatori romani.

Acest album este un “moft” al artistului, readucand la viata Rapul clasic al anilor ’90 condimentat cu satira romaneasca si voie buna.

Este un produs 100% Hip Hop, inregistrat, mixat si masterizat in totalitate la Interzis Records.
Marele eveniment are loc in Club Quantic pe data de 22 septembrie. Nume deja consacrate dar si nume proaspete din lumea muzicala Rap din romania vor urca pe scena, unde isi vor demonstra maestria in arta cuvintelor si nu numai.

BILETE

 Rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

GALA DE BALET | Opera Nationala Romana Iasi

RECITAL „VISSI D’ARTE” | Opera Nationala Romana Iasi

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Expoziția de fotografie „Arbori Bătrâni. Să fie întuneric, da’ să fie lumină!” semnată Florin Ghenade

Scrie un comentariu: