Luxury Day: Fashiontv aduce la Mamaia creatiile celebrelor case de modă Prada, Saint Laurent si Dsquared

Creatii vestimentare ale celebrelor branduri internationale Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro si Moncler vor fi prezentate turistilor din statiunea Mamaia în cadrul evenimentului Luxury Day.

Luxury Day este un eveniment realizat de Fashiontv în parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, vineri, 22 august, începând cu ora 21:00, în Piata Casino din Mamaia, cu scopul de a promova frumoasa statiune de pe litoralul românesc ca o destinatie de vacantă aliniată la standardele internationale ale turismului de lux.

Spectacolul se va desfăsura sub egida campaniei Mamaia Style, un proiect pe care Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării l-a lansat în anul 2014 si va atrage atentia asupra ofertelor high-class disponibile în Mamaia, de la hoteluri, servicii, până la evenimente la cel mai înalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.

Luxury Day include prezentări de modă ale brandurilor Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro, Moncler, disponibile în România prin Mengotti, si o prezentare Ego Men’s Fashion Concept. De asemenea, vor fi prezentate si noile modele de autoturisme de lux marca Mercedes-Benz, Jaguar şi Range-Rover, în România prin Țiriac Auto.

INFO

Fashion Summer Festival 2014

www.fpeople.ro

www.fashiontv.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: