Lupii Negri vs. FC Liberto: meci de fotbal pentru sustinerea persoanelor cu autism

Afis Meci Fotbal - 1 Aprilie 2016 - AWORK.cdr

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR), filiala Iași, împreună cu partenerii sai, va invita la meciul de mini  – fotbal ce va avea loc in data de 01 Aprilie 2016, ora 13.00, la Sala Polivalenta Iași.

Echipele care au răspuns pozitiv apelului de a susține cauza persoanelor cu autism sunt: Lupii Negri, în a cărei componență se afla militari care au participat în misiuni de luptă ce au avut loc în Angola, Bosnia, Afghanistan, Irak și FC LIBERTO.

Moderatorul evenimentului va fi Paul Costaș iar în pauza dintre reprize vom asista la o demonstrație de gimnastică aerobică oferită de copiii talentați de la Clubul CSG GIMNIS Iași.

Am fost onorați să aflăm că militari cu un astfel de palmares au acceptat să susțină cauza copiilor și tinerilor cu autism.  Scopul evenimentului este de a arăta că sportul rămâne  un mod prin care ne putem arăta solidaritatea cu cei de lângă noi.”, ne-a declarat doamna Carmen Ghercă, președinta ANCAAR Iași.

 

Data de 2 Aprilie marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite la data de 18 decembrie 2007. În toată lumea, în jurul acestei date, organizațiile care promovează cauza persoanelor cu autism desfășoară acțiuni menite să atragă atenția asupra problematicii acestei afecțiuni care atinge, conform celor mai recente studii, 1 din 100 de persoane, ajungând să reprezinte o prioritate în politicile de sănătate ale statelor.

INFO

ANCAAR Iasi

www.ancaar-iasi.ro

www.facebook.com/ancaariasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: