Lunatic – Coffee space, book store and art events

alice-iasi

Introvertitii, si nu doar ei, isi creeaza de multe ori, imaginar, multiple posibilitati, mai multe lumi. Poate ca una dintre ele este locul de unde vine inspiratia. Sau poate ca e pur si simplu evadare.

Nu ma consider un om introvertit, dar latura mea introvertita, in unele situatii se manifesta destul de puternic…creativ. Nu e locul aici pentru a ma referi si la celelalte trasaturi, ca retragerea in sine, incapacitatea de a raspunde la stimuli, de a participa la dialog, lucruri care pe noi toti ne ranesc mai mult sau mai putin cand le intalnim la oameni si peste care doar unii dintre noi, putem trece, cu foarte multa intelegere.

Poate ca modul meu de a ma face populara e sa fiu foarte sincera, sa observ in fiecare zi neregulile realitatii si sa le spun, punand oamenilor oglinda in fata, dar pot sa renunt pentru o zi la asta, sa las loc si de putin altceva. Insa la coloana vertebrala nu se poate renunta si nimeni nu ar trebui sa renunte la ea, niciodata.

lunatic

Inainte sa devina un loc cultural in sensul cel mai propriu al cuvantului, si pana sa imi permit sa mai iau ceva spatiu pe langa, pentru ca nu am o tema anume, m’am gandit doar sa tai panglica. Asa ca nu cred ca o sa tin nici macar un discurs, sau poate o sa tin. Nu stiu nici macar cati oameni vor veni, dar am pus data pe eveniment, altfel nu ma stimuleaza nimic sa termin aici. Pentru ca mi’e atat de lene…

Asa ca va fi ceva poveste magica, pentru introvertitul din fiecare din noi, pentru ca toti suntem pana la urma o casa, sau intr’o casa, pe care o urcam si o coboram zi de zi in stare de veghe si in vis. Si sunt convinsa ca nu doar Jung visa cum urca si cobora trepte spre inconstient. Poate ca mai sunt si altii. Insa cu totii o facem, chiar si fara imagini clare.

Intrarea se face pe baza de sfoara, dar libera. Oricine are acasa sfoara pe care nu o foloseste e incurajat sa doneze un ghem mai mare sau mai mic. Daca nu are, tot liber va intra. Si asa va fi mereu.

INFO

Lunatic – Coffee space, book store and art events

Str. Albinet 40

www.facebook.com/thelunaticmaanstijl

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: