„Luna” – noul satelit muzical al trupei Distinto s-a lansat!

Distinto - Luna

Prima trupa pop-opera din Romania, Distinto, a lansat “Luna”, un videoclip la o piesa de iarna, in ton cu vremea de afara .

Este un videoclip de imagine la noul single care vine sa confirme stilul pop-opera, un stil pe care Distinto l-a impus pe piata romaneasca si cu care a cucerit publicul, stil muzical care astfel a inceput sa fie promovat in ultimii ani si de concursurile de talente precum Romanii Au Talent, Vocea Romaniei sau X-Factor.

Piesa „Luna”, al carei compozitor si textier este Mihai Alexandru, este o poveste  de dragoste prin care cei 3 tenori ne introduc in lumea miracolului iubirii ce are loc intr-un cadru feeric de iarna.

Atmosfera de basm ce se petrece sub lumina mistica a lunii, este ilustrata de Bogdan Alexe, cel care semneaza regia videoclipului propus de Distinto tuturor romanticilor incurabili.

Muzica si Text: Mihai Alexandru. Dream Media Production: Bogdan Alexe – regizor, Teodor Nicolae – editor, Matei Tautu – grafica, Andu Miron – imagine, Mihai Dolis – imagine, Alexandra Scrimint – balerina, Adrian Scrimint – balerin si coregraf, Inedit Fashion – vestimentatia si accesoriile.

INFO

www.distintolive.ro

www.facebook.com/DistintoMusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: