„Luna” – noul satelit muzical al trupei Distinto s-a lansat!

Distinto - Luna

Prima trupa pop-opera din Romania, Distinto, a lansat “Luna”, un videoclip la o piesa de iarna, in ton cu vremea de afara .

Este un videoclip de imagine la noul single care vine sa confirme stilul pop-opera, un stil pe care Distinto l-a impus pe piata romaneasca si cu care a cucerit publicul, stil muzical care astfel a inceput sa fie promovat in ultimii ani si de concursurile de talente precum Romanii Au Talent, Vocea Romaniei sau X-Factor.

Piesa „Luna”, al carei compozitor si textier este Mihai Alexandru, este o poveste  de dragoste prin care cei 3 tenori ne introduc in lumea miracolului iubirii ce are loc intr-un cadru feeric de iarna.

Atmosfera de basm ce se petrece sub lumina mistica a lunii, este ilustrata de Bogdan Alexe, cel care semneaza regia videoclipului propus de Distinto tuturor romanticilor incurabili.

Muzica si Text: Mihai Alexandru. Dream Media Production: Bogdan Alexe – regizor, Teodor Nicolae – editor, Matei Tautu – grafica, Andu Miron – imagine, Mihai Dolis – imagine, Alexandra Scrimint – balerina, Adrian Scrimint – balerin si coregraf, Inedit Fashion – vestimentatia si accesoriile.

INFO

www.distintolive.ro

www.facebook.com/DistintoMusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: