Luna Amara prezinta la Iasi piesele de pe viitorul album

Luna Amară revine în Iași să-și prezinte piesele noi de pe viitorul album (și amintim faptul că s-au lansat deja videoclipurile: „Nu știu, nu iau, nu sunt” și “Om”). Acesta este unicul concert Luna Amară la IAȘI din această primăvară!

Noua piesa Luna Amara, <Nu stiu, nu iau, nu sunt>, anticipează un nou album electric despre care ascultătorii trupei întreabă de când încă nici nu se încheiase bine turneul albumului <Aproape>…  Stilistic, piesa semnalează intenția muzicienilor de a rămâne în zona alternative metal-ului dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice, asigurate de Marius (Baba Dochia).

Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov – cu care Luna Amara a mai lucrat pentru videoclipul piesei <Aproape> – și beneficiază de aportul unuia dintre cei mai expresivi și talentați actori români, Ionuț Caras. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, in rolul unui personaj colectiv al neputinței și disperarii. Este prima colaborare dintre Luna Amara și Ionuț Caras și toată lumea este incantata de rezultat.

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând “Folclor”, “Roșu aprins”, “Gri dorian”, “Ego no.4”, “Oraș”, “Chihlimbar” și “Pietre în alb” în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 17 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul “Asfalt”, produs de Roton Music, 2004).

Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.

INTRARE

Pre-Sale: 30 lei / Door fee: 35 lei. Bilete online pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: