Luna Amara LIVE @Underground The Pub

luna-amara-underground

Sunteti asteptati la un concert rock de exceptie sustinut de Luna Amara, sambata, 20 decembrie, de la ora 21:00,  in binecunoscutul loc de LIVE din Iasi, Underground Pub.

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound de rock alternative, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Formaţia si-a început activitatea în 1999, însă abia în 2004 apare albumul de debut Asfalt (Rebel Music/ Roton). În acelaşi an trupa apare pe prima pagină a mai multor cotidiene naţionale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău şi Alba-Iulia, dar şi datorită unei interpretări pline de semnificaţii politice la Stufstock Vama Veche, în direct la TVR1.

In cei 15 ani de activitate au urcat pe scena alaturi de formatii cunoscute, precum: Paradise Lost, Clawfinger, Apocalyptica, Toy Dolls, HIM, The Exploited, Amorphis si Faith No More. In 2010, LUNA AMARA a deschis ultima zi la Sonisphere Festival Romania,  cantand pe aceeasi scena cu  Anathema, Stone Sour, Alice In Chains si  Rammstein iar in luna octombrie a deschis concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucuresti.

La sfarsitul anului trecut, Luna Amara au filmat alaturi de echipa Resize Media, regizor Dorin Marcu, un concert special la Hotel Continental din Cluj, acesta urmand a fi baza primului lor DVD live. Dupa ce au lansat CD-ul audio Live la Conti, cu variantele live actuale ale pieselor de pe primele doua albume Luna Amara, trupa prezinta acum un nou extras video din concertul de la Conti – piesa Oras.

Asculta si descarca albumul Luna Amara – Live la Conti: luna-amara.bandcamp.com/album/live-la-conti

Luna Amara inseamna: Mihnea Blidariu – trompeta, voce, chitara; Șerban Onțanu-Crăciun – chitara; Sorin Moraru – bass; Nick Fagadar – voce, chitara; Razvan Ristea – tobe.

Facebook: fb.com/lunaamaraband; Twitter: twitter.com/lunaamaraband

REZERVARI

Telefon: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: