Luna Amara LIVE @RocknRolla

luna-amara-rocknrolla

Vineri, 20 februarie 2015, de la ora 21.00, RocknRolla vă invită la un concert extraordinar marca Luna Amară!

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound de rock alternative, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Formaţia si-a început activitatea în 1999, însă abia în 2004 apare albumul de debut Asfalt (Rebel Music/ Roton). În acelaşi an trupa apare pe prima pagină a mai multor cotidiene naţionale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău şi Alba-Iulia, dar şi datorită unei interpretări pline de semnificaţii politice la Stufstock Vama Veche, în direct la TVR1.

In cei 15 ani de activitate au urcat pe scena alaturi de formatii cunoscute, precum: Paradise Lost, Clawfinger, Apocalyptica, Toy Dolls, HIM, The Exploited, Amorphis si Faith No More. In 2010, LUNA AMARA a deschis ultima zi la Sonisphere Festival Romania,  cantand pe aceeasi scena cu  Anathema, Stone Sour, Alice In Chains si  Rammstein iar in luna octombrie a deschis concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucuresti.

La sfarsitul anului 2013, Luna Amara au filmat alaturi de echipa Resize Media, regizor Dorin Marcu, un concert special la Hotel Continental din Cluj, acesta urmand a fi baza primului lor DVD live. Dupa ce au lansat CD-ul audio Live la Conti (martie 2014), cu variantele live actuale ale pieselor de pe primele doua albume Luna Amara, trupa a lansat si cateva extras video din concertul de la Conti – piesele ”Albastru”,  ”Oras” si ”Folclor”.

Asculta si descarca GRATUIT albumul Luna Amara – Live la Conti!

Componenta: Nick Fagadar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, trompetă, chitară), Serban Ontanu-Craciun (chitară), Sorin Moraru (bass), Razvan Ristea (tobe).

Facebook: fb.com/lunaamaraband; Twitter: twitter.com/lunaamaraband

BILETE

Prețul biletului de intrare va fi 20 lei. În prețul biletului intră un shot TATRATEA, din partea casei! Rezervări la telefon: 0756 213 284.

INFO

Rocknrolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de Universitatea Petre Andrei)

Telefon: 0744 761 755

FB: www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Argatu si Mos Martin | Underground Pub

Concert Luna Amara | Underground Pub

Concert Live cu Mircea Rusu

Aproape Unplugged | Chez Les Amis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: