Luna amara LIVE. Lansare videoclip @Underground Pub

Pe 21 octombrie 2017, la Iași, în Underground Pub, Luna Amară vor prezenta în concert noul single și videoclip „Nu știu, nu iau, nu sunt”, care se va regăsi pe viitorul album de studio al formației.

Noua piesă Luna Amară, „Nu știu, nu iau, nu sunt”, face parte de pe viitorul lor album electric. Stilistic, piesa semnalează intenția trupei de a rămâne în zona alternative metal dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice asigurate de Marius (Baba Dochia).

Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov – cu care Luna Amară au mai lucrat pentru videoclipul piesei „Aproape” – și beneficiază de aportul lui Ionuț Caras, un tânăr actor expresiv și talentat. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, în rolul unui personaj colectiv al neputinței și refuzului. Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Teatrului Național Cluj, trupa ținând să mulțumească doamnei Oana Herlo și domnilor Constantin Pojonie și Jebel Moldovan.

Haideți așadar la concertele anunțate și fiți alături de Luna Amară în turneul „Nu știu, nu iau, nu sunt”!

Luna Amară: Nick Făgădar – voce, chitară’ Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă; Andrei Boțan – chitară ; Sorin Moraru – bass ; Răzvan Ristea – tobe.

BILETE

Pret bilet: 30 lei, presale. Numarul biletelor este limitat la 220. Puteţi cumpăra 100 de bilete de aici: goo.gl/6DjuKt şi 120 de bilete la intrarea în club.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Emailcontact@undergroundpub.ro

FBwww.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: