Luna aceasta, BEST Iaşi aniversează 14 ani!

În perioada 11-19 decembrie 2014, BEST Iași a sărbătorit cea de-a paisprezecea aniversare de la apariția sa în rândul studenților Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași.

best-iasi-14-ani.pg

Aniversarea a avut ca scop celebrarea momentelor importante din activitatea grupului BEST Iași, adunate de-a lungul timpului, prin care membrii s-au afirmat atât pe plan local, ca o organizație menită să influențeze viitorul studentului ieșean din domeniul tehnic, pe plan național, în diferite  colaborări cu celelalte grupuri locale, cât şi pe plan internațional, prin numeroasele proiecte realizate împreună cu membrii BEST din întreaga Europă.

Prima zi de aniversare a avut loc pe data de 11 decembrie.  În cadrul acestei zile a fost organizată o seară de Board Games, ce a avut ca scop relaţionarea studeniţilor Universităţii Tehnice  cu membrii BEST, într-o atmosferă prietenoasă specifică organizaţiei.

Petrecerea aniversară, desfăşurată pe data de 17 decembrie, a fost adresată tuturor studenţilor ce au dorit să descopere spiritul BEST şi să interacţioneze atât cu membrii actuali cât şi cu cei care au activat în această organizaţie.

Aniversarea s-a sfârşit în data de 19 decembrie, printr-o Gală BEST, prin intermediul căreia membrii organizaţiei şi-au arătat recunoştinţa faţă de parteneri precum universitatea şi diverse companii, care au contribuit la calitatea evenimentelor desfăşurate de-a lungul acestor ani.

Grupul local BEST Iași este o organizație nonguvernamentală, nonprofit și apolitică, prin care membrii, studenți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, își definesc  viziunea asupra viitorului în domeniul tehnic. În Europa, BEST există în 33 de țări, 96 de universități, numărând peste 3300 de membri activi.

INFO

Grupul local BEST Iași

bestis.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: